Raluca Braniste, creatoarea de moda albaiuliana care face furori cu creatiile sale! Reviewed by CD on . In aceste zile are loc la Bucuresti renumitul targ de moda ,,DichisarÔÇŁ. Printre exponanti se numara si tanara creatoare de moda Raluca Braniste, din Alba Iulia, In aceste zile are loc la Bucuresti renumitul targ de moda ,,DichisarÔÇŁ. Printre exponanti se numara si tanara creatoare de moda Raluca Braniste, din Alba Iulia, Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Raluca Braniste, creatoarea de moda albaiuliana care face furori cu creatiile sale!

Raluca Braniste, creatoarea de moda albaiuliana care face furori cu creatiile sale!

Raluca Braniste, creatoarea de moda albaiuliana care face furori cu creatiile sale!

In aceste zile are loc la Bucuresti renumitul targ de moda ,,DichisarÔÇŁ. Printre exponanti se numara si tanara creatoare de moda Raluca Braniste, din Alba Iulia, studenta la Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, Departamentul Moda, care face furori cu creatiile sale. Proprietara a brandului ,,UkiscreatorÔÇŁ, (https://www.facebook.com/ukiscreator/ ), Raluca se mandreste cu piese din colec╚Ťii noi ╚Öi edi╚Ťii limitate de lenjerie intima (sutiene si chiloti feminini). Ii dorim succes si la cat mai multe contracte!

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus