Cerem excluderea din Politia Sebes a Ag. Sef Boca Adrian, pentru abuz in serviciu! Astfel de oameni nu au ce cauta in Politie!

            In urma cu aproape doi ani, in 14.07.2022, un localnic a sunat la ora 22,45, la 112 si a solicitat interventia politistilor in cartierul romilor din Sebes, unde era muzica, galagie. La fata locului s-a deplasat un echipaj condus de Ag. Sef Boca Adrian care a intocmit rapid un proces verbal  (054040/14.07.2022) in care scrie ca: ,,in urma verificarilor nu s-a confirmat”, adica in zona era liniste deplina si (ATENTIE!) il amendeaza pe localnicul care a sunat la 112, cu suma de 500 de lei! Fara sa verifice temeinic cartierul si fara ca macar sa-l fi sunat pe cel care a reclamat galagia!… Poate asa ar fi aflat ca reclamantul a filmat zona galagioasa si dupa 15 minute si, respectiv, 20 de minute, dupa ce a sunat la 112. In cele doua filmari se vede si se aude explicit faptul ca era muzica, galagie, la acele ore cand se presupune ca politistii erau deja in zona. Se pare ca aceasta este o practica a politistilor din Sebes, care prefera sa-i amendeze pe cei care reclama galagia din oras, in loc sa intervina. Probabil ca vor sa doarma linistiti noaptea, in timpul serviciului, dupa spusele unuia dintre ei:,, Timpul trece, leafa merge, noi cu drag dormim”! 

         Impotriva procesului verbal intocmit de Ag Sef Boca Adrian a fost depusa o plangere contraventionala in instanta ( dosar nr. 1903/298/2022). Prin hotararea DEFINITIVA 237/2024 din 04.04.2024, Tribunalul Alba a constatat abuzul politistului, a anulat amenda si a obligat IPJ Alba la plata cheltuielilor de judecata.

     Localnicii din Sebes nu au nevoie de astfel de politisti si cer excluderea din Politia Sebes a Ag. Sef Boca Adrian care, in loc sa respecte legea si sa fie in slujba cetateanului, foloseste haina de politist pentru a face abuzuri. 

Recomandari

Alte Articole