Ginecologul Mostafa Ismail NU ERA ABILITAT SA EFECTUEZE INSEMINARI – confirma si Colegiul Medicilor! Omul de afaceri Ioan Istrate NU MAI ESTE ASOCIAT cu Mostafa!

Mostafa Hamdy Mahmoud Ismail este medic primar ginecolog la Spitalul Orasenesc Cugir. Acesta este si asociat cu 50 la suta si administrator al SC ,,Afrodita KRM” SRL, societate care detine cele doua clinici private, Afrodita din Sebes si Orastie, unde Mostafa facea inseminari pacientelor desi nu avea atestat si clinicile nu erau acreditate . In articolele anterioare am publicat mai multe documente care  atesta faptul ca ginecologul Mostafa nu avea atestat pentru efectuarea inseminarilor, iar cele doua clinici Afrodita din Sebes si Orastie nu au fost acreditate de catre Agentia Nationala de Transplant din Romania pentru manopera de inseminare. Toate aceste dovezi prezentate public de catre noi au fost confirmate recent si de catre Colegiul Medicilor Alba. De mentionat ca Mostafa face si obiectul a patru dosare penale, in urma sesizarilor depuse de pacientele sale, dosare aflate in lucru la autoritatile din judetele Alba si Hunedoara.

COLEGIUL MEDICILOR DIN JUDETUL ALBA CONFIRMA CEEA CE NOI AM SESIZAT PUBLIC PRIN MAI MULTE ARTICOLE.

Potrivit Deciziei nr 1/18.03.2024 din Dosar Disciplinar nr 10/27.09.2023, Colegiul Medicilor din Judetul Alba confirma ca (vezi foto): ,,Dl Dr Mostafa Hamdy Mahmoud Ismail nu detine un atestat/competenta in tratamentul infertilitatii cuplului si reproducerea umana asistata”  si ca:  ,,Potrivit expertizei de specialitate OG dl Dr Mostafa Hamdy Ismail NU A FOST ABILITAT in opinia expertului sa efectueze procedura de inseminare artificiala”. De asemenea: ,,Clinica Afrodita din Orastie… NU ESTE ACREDITATA de catre Agentia Nationala de Transplant Romania pentru manopera de inseminare”

COMISIA DE JURISDICTIE A CM ALBA PROPUNE  SANCTIONARE DISCIPLINARA A LUI MOSTAFA MAHMOUD ISMAIL

Concluzionand: ,,Comisia de Jurisdictie a CM Alba considera ca dl Dr Mostafa Hamdy Mahmoud Ismail, medic primar OG, membru al CM Alba nu a fost abilitat sa efectueze procedura de inseminare artificiala. Propunerea este sanctionare disciplinara a d-lui Dr Mostafa Mahmoud Ismail si inaintarea dosarului catre CD al CM Alba”

IATA DOVEZILE!

Noi am facut publice toate aceste aspecte si asteptam ca organele abilitate sa ia masurile ce se impun. Iata articolele:

( https://alba.transilvania-tv.ro/oficial-clinicile-afrodita-sebes-si-orastie-nu-au-fost-acreditate-niciodata-pentru-inseminare/)

( https://alba.transilvania-tv.ro/video-insemina-femeile-cu-sperma-cumnatului-nu-avea-autorizatie-si-diploma-de-inseminare-si-nu-are-nici-macar-o-baza-de-date-cazul-iuliei-putea-fi-evitat-declara-ginecologul-ria-arua-hammad-de/)

( https://alba.transilvania-tv.ro/iata-dovezile-patru-dosare-penale-pentru-doctorul-mostafa-ismail-confirmate-oficial-avocatul-poporului-si-colegiul-medicilor-confirma-si-ele-cercetarile-inca-o-plangere-penala-si-o-sesizare-la-col-2/)

OMUL DE AFACERI IOAN ISTRATE NU MAI ESTE ASOCIAT

Potrivit Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), omul de afaceri Ioan Istrate, care era asociat cu Mostafa Ismail in SC ,,Afrodita KRM” SRL, vezi aici ( https://alba.transilvania-tv.ro/17185-2/), care administrează clinicile Afrodita din Orăștie si Sebeș, dar si un punct de lucru in Hațeg, NU MAI ESTE ACTIONAR la aceasta societate. In locul acestuia apare acum tatal ginecologului, numitul Hamad Hamdy Mahmoud Ismail, cu un aport de capital de 44310 lei si o cota de participare la beneficii si pierderi de 50 la suta. (Data ultimei inregistrari in registrul comertului 29.02.2024)

MOSTAFA ISMAIL CERCETAT IN PATRU DOSARE PENALE!

De mentionat ca, ginecologul Mostafa Ismail este cercetat in patru dosare penale. vezi aici ( https://alba.transilvania-tv.ro/iata-dovezile-patru-dosare-penale-pentru-doctorul-mostafa-ismail-confirmate-oficial-avocatul-poporului-si-colegiul-medicilor-confirma-si-ele-cercetarile-inca-o-plangere-penala-si-o-sesizare-la-col-2/)

Prin Adresa nr. RS/1937511/22.09.2023, ni s-a comunicat ca, medicul ginecolog Mostafa Ismail si aspectele semnalate fac obiectul a trei dosare penale, in judetul Alba:

-2868/P/2019 inregistrat la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, in care Mostafa are deja calitatea de INCULPAT;

-144/P/2023 inregistrat la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba;

– 809/P/2023 inregistrat la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș. (vezi adresa)

Un al patrulea dosar penal, este confirmat de Poliția din Orăștie, Biroul de Investigații Criminale, prin Adresa nr. 7998/22.09.2023: ,,in cadrul Poliției mun. Orăștie , Biroul Investigații Criminale este înregistrat dosar penal referitor la aspectele sesizate, in care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infractiunii de ,,exercitare fără drept a unei profesii sau activități.”

Mentionam ca, impotriva Deciziei nr.1/18.03.2023 pronuntate de Comisia de Disciplina a Colegiului Medicilor Alba in dosarul disciplinar nr. 10/27.09.2023, fosta pacienta a ginecologului Mostafa, Georgiana Corpodean a depus o contestatie  la Comisia Superioara de Disciplina. Aceasta solicita: ,, anularea deciziei atacate si, drept urmare, admiterea contestatiei formulate cu consecinta sanctionarii disciplinare a medicului Ismail Mostafa Hamdi Mohamad intrucat acesta nu a fost abilitat sa efectueze procedura de inseminare artificiala, nedetinand atestat  in acest sens, si efectuand inseminarea artificala in Clinica Afrodita  din Orastie care nu era acreditata la acel moment de Agentia Nationala de Transplant pentru a efectua astfel de activitati.”

Vom reveni.

(Foto Facebook)

Recomandari

Alte Articole