VIDEO. Declaratii cutremuratoare la ,,ACCES DIRECT” despre ginecologul Mostafa Ismail.

Cristina, din Orastie, o alta pacienta a medicului ginecolog Mostafa Ismail a intrat in direct la emisiunea Acces Direct, alaturi de (ex)sotia Rim Arua Hammad. Acestea au facut declaratii cutremuratoare. – vezi aici -(https://www.facebook.com/iosif.gligor/videos/3668214666745170)

CRISTINA: ,,M-a costat totul, in valoare de 7.000 de euro si, din pacate, nu s-a putut face nimic…. mi-a spus ca daca doresc sa vin in cabinet la el  fara sot!”

 CRISTINA: ,,Am fost la dansu deoarece eu si sotul nu puteam avea copii si am facut doua inseminari, o desfundare de trompe, m-a costat totul, in valoare de 7.000 de euro si, din pacate, nu s-a putut face nimic, pentru ca dansul a zis ca nu se poate, ne-a mintit foarte mult, ne-a luat cu vrajeli, cu sa mai facem o analiza, hai sa mai facem una alta, din pacate. Ultima oara mi-a spus ca daca doresc sa vin in cabinet la el la fara sot.- Doamne fereste! Dar facea asa ceva?- Sincer, noi la inceput am crezut ca este un doctor foarte bun.”

RIM ARUA HAMMAD: ,,Se consultau unii pe altii- El cu cine, cu o pacienta?- Cu o doamna, acolo intinsa, complet dezbracata dansa, iar el de la jumate in jos.”

 Sotia s-a dus sa-i duca mancare la spital: ,,iar baietelul a luat-o la fuga, unde stia ca consulta si-a fugit si eu in urma lui, moment in care baietelul a intrat inaintea mea si, se consultau unii pe altii- El cu cine, cu o pacienta?- Cu o doamna, acolo intinsa, complet dezbracata dansa, iar el de la jumate in jos. N-are rost sa intru in detalii, cred ca-i suficient, legat de partea asta”

CRISTINA: ,,-Banii acestia erau incasati la negru, de catre doctor?- Da! Sa nu spunem la nimeni, sa nu vorbim cu nimeni ce se intampla!”

CRISTINA: ,,Au fost si alte cunostinte, printre care si un var de-al sotului, la dansu, sotia era sa moara, din cauza prea multor inseminari, si, ma rog, ce s-a intamplat. Mie mi s-a parut in neregula, in primul rand, banii cum ii dadeam, pe ascuns, in cabinet – Adica n-ai primit nici bon fiscal, nicio chitanta, nimic? – Nu, nici macar de la analizele de desfundare de trompe sa mi se spuna. Aceasta a fost ceva mult mai mult decat se astepta si a trebuit sa faca anestezie totala. Deci, n-am primit nimic – Dar tu, banii ii dadeai lui in cabinet sau nu exista o receptie? – Banii pe inseminare, in cabinet, 4.000 de euro, in cabinet si restul mai dadeam asa, la receptie. – Am initeles! Deci banii acestia erau incasati la negru, de catre doctor?- Da! Sa nu spunem la nimeni, sa nu vorbim cu nimeni ce se intampla, Noi tot nu mai vroiam sa continuam si dansul ne tot incuraja sa continuam, sa incercam si asta, hai sa incercam si asta, ca sa ne manance mai multi bani. In ziua de azi inca platim la banca.”

RIM ARUA HAMMAD: ,,Oricum, chitul pe care dansul il folosea, in momentul in care eu eram in preajma, nu era un chit profesional.”

 ,,Oricum, chitul pe care dansul il folosea, in momentul in care eu eram in preajma, nu era un chit profesional. Era o sonda foli cu care extragea fluidul spermatic, pe care il introducea direct in cavitatea uterina. De multe ori nu-l testa, sa-l vada prin spermograma sau spermocultura. Acea sperma probabil daca ar fi fost infestata…  Eu eram ca observator, fiind rezidenta, am participat la cateva interventii cu el, sa-l ajut, mana a doua, dar, in urma acestor stresuri, sa spun asa, pentru ca lucram sub presiune cu el, ma simteam sub presiune, am decis sa nu mai intru cu el la sala decat ca observator. Am intrat cu el la sala ca observator, l-am anuntat in limba araba, sa nu inteleaga colegele asitente, ca abdomenul nu este destins in volum si ca nu ar fi bine sa inceapa acea procedura. Nu mi-a raspuns, asa facea de obicei. In sala de operatie nu-mi raspundea, orice il intrebam, dar eu fiind rezident, eram si foarte curioasa sa intelleg procedura, pe care o face, nu ma gandeam ca el depaseste partea de etica, si de limita, mi-am dat seama pe parcurs, dupa aia, dupa ce-am vazut anumite cazuri, ce se intampla de fapt. Cand am vazut ce se intampla am facut pasi inapoi…. ”

RIM ARUA HAMMAD DESPRE OPERATIA IN CARE DR. MOSTAFA I-A TAIAT COLONUL GEORGIANEI

,,La Georgiana asta a fost probabil problema. Georgiana fiind o persoana de o constitutie mai firava, abdomenul nu s-a destins, trecand prin mai multe proceduri, la distanta mica de zile, intenstinele raman atasate pe peretele superior, moment in care, daca patrunzi cu camera de filmat si cu trocarul, ca sa gauresti zona, sa introduci camera de filmat, patrunzi in partea intestinala … Aceste cazuri, pur si simplu, nu trebuie operate intr-o unitate mica unde nu ai mai multi colegi specialisti… si trimiti cazul spre o alta unitate.”

Recomandari

Alte Articole