Vasile Bumbu, secretar CJ Alba, vrea bani si de la alegeri! In 2023 a declarat venituri de peste 125.000 de lei!

Biroul Electoral Central a dispus reluarea operațiunilor de desemnare a președinților birourilor electorale din mai multe județe, printre care și Alba. Măsura vine după ce a primit contestații legate de unele dintre persoanele desemnate în aceste birouri și a desființat Biroul Electoral de Circumscripție Alba. Printre aceștia, secretarul județului Alba, Vasile Bumbu. Lista completă a celor extrași inițial, poate fi vizualizată AICI. Trei persoane au depus contestații cu privire la procedura de constituire a biroului județean și a celor locale. De menționată că aceste desemnări ar fi trebuit să se facă din rândul magistraților și altor juriști, respectând un criteriu de proximitate între domiciliul sau reședința acestora și locația biroului electoral pentru care sunt desemnați.- scrie Alba24.

Potrivit declartiei de avere din anul 2023, Vasile Bumbu a castigat peste 125.000 de lei, din care, salariu 118.112 lei, la care se adauga 7225 lei primiti ca indemnizatie de la DGASPC Alba. Sotia, care lucreaza la Scoala Gimnaziala nr 2 Sebes a primit si ea 67.787 lei. De mentionat ca familia Bumbu detine doua autoturisme si un apartament de 85 de mp in Sebes. (vezi aici https://judetul-alba.ro/incarcari/2023/06/BUMBU-V-INT-2023-SITE.pdf)

Cu toate veniturile obtinute, un castig in plus nu strica! Totusi, cum a ajuns Vasile Bumbu presedinte al Biroului Electoral Blaj?

(Foto CJ Alba)

Recomandari

Alte Articole