Patru medici si Colegiul Medicilor Alba acuzați de fals intelectual si fals in acte publice, in dosarul ginecologului Mostafa Ismail! A fost depusă plângere penala! 

           La Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost depusă o plângere penala împotriva a patru medici cunoscuți din județul Alba si împotriva Colegiul Medicilor Alba! Plângerea penala a fost depusă de către Georgiana Corpodean, pacienta căreia ginecologul Mostafa Ismail i-a tăiat colonul. Tânără a suferit pana acum 5 operații si trebuie s-o facă si pe a șasea. Ea l-a reclamat pe ginecologul Mostafa, care i-a făcut inseminarea artificială, la Colegiul Medicilor Alba, dar acesta a fost declarat nevinovat, iar Georgiana reclama faptul ca, Colegiul Medicilor: ,,a făcut fals intelectual și fals în acte publice, in Decizia nr. 1/20.02.2020 și în Referatul nr. 36/30.01.2020 prin care a analizat dosarul disciplinar nr. 352/23.09.2019 , întocmit de Comisia de Jurisdicție a Colegiului Medicilor Alba.” Redam din acuzele grave depuse la Parchet.

,,In decizie se precizează IN FALS, de către Comisia de Disciplina ca: ,,Nu exista în România legislație privind Reproducerea umană asistata medical.”

,,In decizie se precizează IN FALS, de către Comisia de Disciplina ca: ,,Nu exista în România legislație privind Reproducerea umană asistata medical.” Așa cum am aflat recent din presa, Agenția Națională de Transplant precizează clar, REFERINDU-SE LA PROCEDURA DE INSEMINAREA ARTIFICIALA, în adresa 3310/08.11.2023, ca EXISTĂ LEGISLAȚIE ÎN ACEST DOMENIU  și  concluzionează că : ,,în lipsa acreditării, unitățile sanitare care efectuează proceduri medicale, respectiv reprezentanții acestora, comit infracțiunea prevăzută de art. 348 Cod Penal, Exercitarea fără drept a unei profesii sau activități!”(anexez adresa). Colegiul Medicilor Alba nu a verificat și nu a precizat ca, CLINICA AFRODITA DIN ORASTIE NU A FOST NICIODATA ACREDITATA pentru efectuarea de inseminări artificiale, ceea ce constituie infracțiune. Am aflat din presa, respectiv din articolul ”Oficial! Clinicile Afrodita Sebeș și Orăștie nu au fost acreditate niciodată pentru inseminare!”,  publicat in data de 13.09.2023, in publicația Alba News, că cele două clinici Afrodita din Sebeș și Orăștie nu au fost acreditate niciodată.  În articol erau prezentate cele două adrese al Agenției Naționale de Transplant nr. 2584/06.09.2023 și nr. 2649/13.09.2023 în care se precizează foarte clar că cele două clinici Afrodita Sebeș și Orăștie nu au fost acreditate niciodată pentru efectuarea procedurilor de inseminarea artificială.(Anexez adresele)”

,,Colegiul Medicilor Alba face UN ALT FALS INTELECTUAL, omitand intenționat faptul ca DR MOSTAFA ISMAIL NU ARE ATESTAT pentru efectuarea procedurilor de inseminare artificială.”

     ,, În data de 25.10.2023 am aflat că medicul ginecolog MOSTAFA ISMAIL NU DEȚINEA ATESTAT pentru ”Tratamentul infertilitatii cuplului , reproducerea umana asistata si fertilizarea in vitro”. Ministerul Sănătății, prin adresa nr. SRPP499/20.09.2023 precizează că ”nu s-au găsit înscrisuri privind emiterea unor competențe profesionale pe numele persoanei menționate ”, respectiv  medicul ginecolog Mostafa Ismail. (anexez adresa)

      Colegiul Medicilor Alba face UN ALT FALS INTELECTUAL, omitand intenționat faptul ca DR MOSTAFA ISMAIL NU ARE ATESTAT pentru efectuarea procedurilor de inseminare artificială. Comisia de disciplină a Colegiul Medicilor a reținut  ca fiind valabil  Certificatul de absolvire  a cursului postuniversitar ”Tratamentul infertilității cuplului,  reproducerea umana asistata si fertilizarea in vitro ” (UMF Cluj)  depus de către medicul ginecolog Mostafa, certificat care CARE NU-I DA DREPTUL DOCTORULUI MOSTAFA  SA FACA INSEMINARI ARTIFICIALE. Pentru a face inseminări artificiale, medicul Mostafa avea nevoie de ATESTAT care se obține după absolvirea cursurilor, pe baza unui examen, ATESTAT PE CARE DR MOSTAFA NU-L AVEA!  Colegiul Medicilor Alba AVEA OBLIGAȚIA DE A-I SOLICITA MEDICULUI MOSTAFA, ATESTATUL privind ”Tratamentul infertilitatii cuplului, reproducerea umana asistata si fertilizarea in vitro”, întrucât legislația impune, pentru exercitarea unei specializări, obținerea atestatului.”

Ginecologul Mostafa Ismail ,,nu a fost cercetat pentru faptul că a efectuat proceduri de inseminarea neavând ATESTAT, iar clinicile NU ERAU AUTORIZATE pentru efectuarea procedurilor de inseminare.”

,,Astfel, în decizia Colegiului Medicilor Alba se retine IN MOD FALS că medicul ginecologului Mostafa Ismail are competente în  ”Tratamentul infertilitatii cuplului , reproducerea umana asistata si fertilizarea in vitro”  și nu a fost cercetat pentru faptul că a efectuat proceduri de inseminarea neavând ATESTAT, iar clinicile NU ERAU AUTORIZATE pentru efectuarea procedurilor de inseminare.”

Ginecologul Mostafa Ismail acuzat ca a făcut ,,declarații in fals si prin omisiune”

,,Ginecologul Mostafa Ismail a influențat expertizele medico legale, DECLARAND IN FALS SI PRIN OMISIUNE, cǎ el, ca medic și clinicile Afrodita, unde este administrator, ar deține acreditări pentru efectuarea de inseminări artificiale,  reușind astfel, cu complicitatea Colegiului Medicilor Alba sa scape de sancțiuni și sa obțina o decizie favorabilă. De asemenea, cercetarea Colegiului Medicilor a fost superficiala și Mostafa Ismail a OMIS IN MOD INTENTIONAT sa menționeze ca MI-A ADMINISTRAT ȘI OVITRELLE, cu doua zile înainte de inseminarea, un medicament care este cunoscut pentru REACȚIILE ADVERSE FOARTE GRAVE, așa cum a fost și în cazul meu. Colegiul Medicilor Alba, în încercarea de a-l apăra, NU A SOLICITAT FISA MEA MEDICALA, cu inseminarile făcute și tratamentele la care am fost supusa, la Clinica Afrodita din Orăștie.”

,,AM FOST TRATATĂ DE UN MEDIC CARE NU AVEA SPECIALIZĂRILE NECESARE , iar clinica în care mi s-a efectuat inseminarea nu era acreditată, fiind asfel supusă la tratamente și proceduri  efectuate NELEGAL, care mi-au afectat viața.”

,,Fata de cele prezentate, va solicit tragerea la răspundere penală a  Colegiului Medicilor Alba, a membrilor comisiei, a medicului ginecolog Mostafa Ismail, sa dispuneți nulitatea Deciziei nr. 1/20.02.2020 prin care s-a analizat dosarul disciplinar nr. 352/23.09.2019, întocmit de Comisia de Jurisdicție a Colegiului Medicilor Alba și să dispuneți ca expertizele medico-legale să fie refăcute în totalitate, ținând cont de aceste falsuri și să se analizeze cazul meu, având in vedere că AM FOST TRATATĂ DE UN MEDIC CARE NU AVEA SPECIALIZĂRILE NECESARE , iar clinica în care mi s-a efectuat inseminarea nu era acreditată, fiind asfel supusă la tratamente și proceduri  efectuate NELEGAL, care mi-au afectat viața.”

P.S. In funcție de evoluția cercetărilor penale, vom reveni si cu numele celor patru medici reclamați.

Recomandari

Alte Articole