Presedintelui ALDE Alba ii place burlacia! Reviewed by CD on . Prezent la emisiunea ,,Din cartierÔÇŁ de la Kapital Tv Alba, unul dintre cei mai ravniti burlaci din judetul Alba, omul de afaceri Ioan Lazar, presedinte ALDE Alb Prezent la emisiunea ,,Din cartierÔÇŁ de la Kapital Tv Alba, unul dintre cei mai ravniti burlaci din judetul Alba, omul de afaceri Ioan Lazar, presedinte ALDE Alb Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Presedintelui ALDE Alba ii place burlacia!

Presedintelui ALDE Alba ii place burlacia!

Presedintelui ALDE Alba ii place burlacia!

Prezent la emisiunea ,,Din cartierÔÇŁ de la Kapital Tv Alba, unul dintre cei mai ravniti burlaci din judetul Alba, omul de afaceri Ioan Lazar, presedinte ALDE Alba, a declarat ca ii place burlacia. ,,Eu am fost casatorit o data si nu de asta am divortat ca sa ma mai insor inca o data!ÔÇŁ- a raspuns Ioan Lazar la intrebarea jurnalistului Iosif Gligor, de la Prima Tv, in cadrul emisiuniii moderate de Radu Ciobotea, de la Realitatea Tv. Acesta a recunoscut ca a avut mai multe relatii si este implicat chiar si acuma in una dar a precizat ca ii vine greu sa-si mai puna pirostriile! Nici nu exclude in totalitate aceasta posibilitateÔÇŽCu inima nu-i de joaca! De mentionat ca, indragitul om de afaceri, Ioan Lazar detine in Alba Iulia, trei hoteluri renumite: ,,Vila ElisabetaÔÇŁ, ,,TaraÔÇŁ si ,,Vila Transylvania InnÔÇŁ.
Emisiunea ,,Din cartierÔÇŁ poate fi urmarit la Kapital Tv Alba, In fiecare vineri de la ora 20,30 si in reluare, in fiecare sambata de ora 12,00 si lunea de la ora 10,00.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus