Ilan Șor construiește în Orhei trotuare cu încălzire ca să topească iarna zăpada de pe ele Reviewed by CD on . Primarul municipiului Orhei, (Republica Moldova), Ilan Shor, a găsit soluția pentru ca iarna să mai fie nevoit să curețe trotuarele de zăpadă, dar și să nu mai Primarul municipiului Orhei, (Republica Moldova), Ilan Shor, a găsit soluția pentru ca iarna să mai fie nevoit să curețe trotuarele de zăpadă, dar și să nu mai Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ilan Șor construiește în Orhei trotuare cu încălzire ca să topească iarna zăpada de pe ele

Ilan Șor construiește în Orhei trotuare cu încălzire ca să topească iarna zăpada de pe ele

Ilan Șor construiește în Orhei trotuare cu încălzire ca să topească iarna zăpada de pe ele

Primarul municipiului Orhei, (Republica Moldova), Ilan Shor, a găsit soluția pentru ca iarna să mai fie nevoit să curețe trotuarele de zăpadă, dar și să nu mai fie accidente în care oamenii îți fracturau membrele din cauza gheții de pe trotuare. Ilan Șor a dat startul construirii încălzirei sub trotuare.

Pavajul de pe trotuarele din Orhei sunt scoase, iar pe sub ele se trag țevi prin care va curge apă caldă. Apa caldă oricum trece pe sub pământ pentru a ajunge în casele oamenilor și Primăria din Orhei a luat o decizie de a îmbina utilul cu plăcutul.

„Eu am spus, oamenii din Orhei vor trăi ca în Monaco. Eu mă țin de cuvânt! Nimeni în Moldova nu s-a gândit să facă astfel de trotuare pentru siguranța oamenilor.”, a declarat Șor pentru Televiziunea Centrală.

Oamenii din Orhei au salutat decizia lui Ilan Șor și spun că se bucură că în sfârșit cineva se gândește și la nevoile oamenilor simpli. (continuare aici)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus