DSP Alba a primit 4.800 de doze de vaccin BCG și 3.044 de doze de vaccin hexavalent Reviewed by CD on . Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba informează că a primit, vineri, de la Ministerul Sănătății, 4.800 de doze de vaccin BCG și 3.044 de doze de vaccin hexav Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba informează că a primit, vineri, de la Ministerul Sănătății, 4.800 de doze de vaccin BCG și 3.044 de doze de vaccin hexav Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»DSP Alba a primit 4.800 de doze de vaccin BCG și 3.044 de doze de vaccin hexavalent

DSP Alba a primit 4.800 de doze de vaccin BCG și 3.044 de doze de vaccin hexavalent

DSP Alba a primit 4.800 de doze de vaccin BCG și 3.044 de doze de vaccin hexavalent

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba informează că a primit, vineri, de la Ministerul Sănătății, 4.800 de doze de vaccin BCG și 3.044 de doze de vaccin hexavalent, iar luni a început distribuirea lor.
DSP Alba a început împărțirea vaccinurilor BCG în spitalele din județ, iar vaccinul hexavalent va fi distribuit medicilor de familie.
Vaccinul hexavalent este administrat bebelușilor împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, haemophilus, hepatitei B şi poliomielitei şi face parte din schema obligatorie de imunizare a copiilor.
Vaccinul BCG este pentru imunizarea nou-născuților împotriva tuberculozei.
DSP Alba invită medicii de familie și reprezentanții spitalelor la sediul de pe strada Mușețelului din Alba Iulia pentru ridicarea vaccinurilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus