Silva Logistic Services. Asociatia Administratiilor De Arii Naturale Protejate (AAANP) Reviewed by CD on . Asociatia Administratiilor De Arii Naturale Protejate (AAANP)     www.ariiprotejate.eu AAANP este o asociatie infiintata in anul 2011 in cadrul proiec Asociatia Administratiilor De Arii Naturale Protejate (AAANP)     www.ariiprotejate.eu AAANP este o asociatie infiintata in anul 2011 in cadrul proiec Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » F─âr─â categorie»Silva Logistic Services. Asociatia Administratiilor De Arii Naturale Protejate (AAANP)

Silva Logistic Services. Asociatia Administratiilor De Arii Naturale Protejate (AAANP)

Silva Logistic Services. Asociatia Administratiilor De Arii Naturale Protejate (AAANP)

Asociatia Administratiilor De Arii Naturale Protejate (AAANP)

 

 

AAANP este o asociatie infiintata in anul 2011 in cadrul proiectului GEF-UNDP „Imbunatatirea Sustenabilitati Financiare a Sistemului de Arii Protejate din Carpati”, avand ca membri fondatori parcurile pilot din cadrul acestui proiect (APN Muntii Maramuresului, APN Vanatori Neamt, APN Piatra Craiului, APN Retezat si APN Apuseni), impreuna cu APN Muntii Macinului si Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Asociatia are ca scop principal imbunatatirea colaborarii intre administratiile de arii naturale protejate, conservarea naturii si a biodiversitatii, promovarea dezvoltarii durabile si asigurarea sustenabilitatii financiare a ariilor protejate.

De implinirea acestor obiective depinde viitorul nostru, al tuturor. Tocmai de aceea Asociatia se implica in promovarea si sustinerea valorilor capitalului natural national si a valorilor culturale, deruland programe de protectie si conservare, actiuni comune de comunicare, constientizare publica si educatie ecologica in ariile naturale protejate, precum si la nivel national. Pentru acest lucru este necesara informarea si implicarea comunitatilor locale in managementul administratiilor de arii naturale protejate, dar si elaborarea, promovarea si implementarea de proiecte de finantare pentru ariile naturale protejate.

O alta misiune a AAANP este sprijinirea membrilor asociati, in calitate de administratori de arii naturale protejate, in vederea derularii diferitelor programe sau activitati, facilitarea accesului la informatie a membrilor Asociatiei si a persoanelor interesate cu privire la studii, cercetari, burse, locuri de munca, precum si realizarea de cursuri de formare profesionala. In vederea promovarii educatiei avand ca obiect protectia mediului inconjurator si in principal, protectia ariilor naturale protejate, Asociatia va edita si publica materiale informative, va organiza intalniri, simpozioane, conferinte, mese rotunde, in tara si strainatate, de natura sa sprijine domeniile de activitate pe care le are Asociatia.

Incepand din anul 2011, numarul administratiilor care s-au inscris a crescut, in momentul de fata asociatia avand 22 de membri.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus