10.000 DE LEI AMENDA pentru Afrodita Sebes, clinica ginecologului Mostafa Ismail!

Grave nereguli constatate la Afrodita Sebes, clinica administrata de ginecologul Mostafa Ismail! In urma unui control efectuat de inspectorii DSP Alba, acestia au consemnat mai multe  neconformitati ( Adresa nr 5195/19.04.2024). Potrivit procesului verbal de contraventie, nu existau intocmite protocoale, proceduri pentru curatenie, dezinfectie si sterilizare, conform prevederilor Ordinului M.S 1761/2021, pe recipientii pentru colectarea cleieurilor medicale nu era inscriptionat codul de de>eu conform prevederilor Ordinului M.S 1226/2012 si  nu era asigurata trasabilitatea instrumentarului sterilizat, contravenind prevederilor Ordinului M.S 1761/2021. (vezi foto)

Pentru neconformitatea lipsa asigurare trasabilitate instrumentar, a fost aplicata amenda contraventionala persoana juridica conform H.G 857/2011 art. 32 lit.g in valoare de 10.000 lei iar pentru celelalte neconfomitati au fost aplicate termene de remediere – imediat si permanent.

Ginecologul Mostafa Ismail lucreaza cu carte de munca la Spitalul Orasenesc Cugir, dar este administrator si asociat in SC Afrodita KRM SRL, societate care administreaza cele doua clinici Afrodita, din Sebes si Orastie.

De mentionat ca Mostafa Ismail a mai fost amendat de inspectorii DSP Alba (vezi aici  https://alba.transilvania-tv.ro/ginecologul-mostafa-ismail-amendat-cu-3-000-de-lei-in-cazul-iuliei-kulksar-cercetarile-continua/) in cazul Iulie Kulcsar, pacienta de 25 de ani care a murit dupa ce a intrat intr-o coma profunda. De asemenea, Mostafa este cercetat in patru dosare penale, deschise in judetele Alba si Hunedoara (Vezi aici – https://alba.transilvania-tv.ro/iata-dovezile-patru-dosare-penale-pentru-doctorul-mostafa-ismail-confirmate-oficial-avocatul-poporului-si-colegiul-medicilor-confirma-si-ele-cercetarile-inca-o-plangere-penala-si-o-sesizare-la-col-2/)

(Foto Facebook)

Recomandari

Alte Articole