Lemn confiscat la Bistra Reviewed by CD on . Un transport ilegal de material lemnos a fost oprit de poli┼úi┼čtii din Apuseni, ├«n urma unui control ├«n trafic. Au fost confisca┼úi 18 metri cubi de lemn de esen┼ú Un transport ilegal de material lemnos a fost oprit de poli┼úi┼čtii din Apuseni, ├«n urma unui control ├«n trafic. Au fost confisca┼úi 18 metri cubi de lemn de esen┼ú Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Lemn confiscat la Bistra

Lemn confiscat la Bistra

Lemn confiscat la Bistra

Un transport ilegal de material lemnos a fost oprit de poli┼úi┼čtii din Apuseni, ├«n urma unui control ├«n trafic. Au fost confisca┼úi 18 metri cubi de lemn de esen┼ú─â r─â┼činoas─â.

Poli┼úi┼čtii Postului de Poli┼úie Bistra, ├«n timp ce ac┼úionau pentru combaterea delictelor silvice, sprijini┼úi de poli┼úi┼čtii Sec┼úiei 9 Poli┼úie Rural─â C├ómpeni, au oprit pentru control, un camion ├«nc─ârcat cu 18 metri cubi de material lemnos, de esen┼ú─â r─â┼činoas─â, ce era condus pe raza comunei Bistra de un b─ârbat de 42 de ani, din comun─â.

Cu ocazia verific─ârilor efectuate, poli┼úi┼čtii au constatat c─â ┼čoferul camionului nu a putut prezenta documente legale de provenien╚Ť─â ┼či transport pentru cei 18 metri cubi de material lemnos transporta┼úi, motiv pentru care s-a luat m─âsura sanc┼úion─ârii contraven┼úionale conform art. 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010, iar complementar sanc┼úiunii, lemnul a fost confiscat.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus