Lemn confiscat la Bistra Reviewed by CD on . Un transport ilegal de material lemnos a fost oprit de poliţiştii din Apuseni, în urma unui control în trafic. Au fost confiscaţi 18 metri cubi de lemn de esenţ Un transport ilegal de material lemnos a fost oprit de poliţiştii din Apuseni, în urma unui control în trafic. Au fost confiscaţi 18 metri cubi de lemn de esenţ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lemn confiscat la Bistra

Lemn confiscat la Bistra

Lemn confiscat la Bistra

Un transport ilegal de material lemnos a fost oprit de poliţiştii din Apuseni, în urma unui control în trafic. Au fost confiscaţi 18 metri cubi de lemn de esenţă răşinoasă.

Poliţiştii Postului de Poliţie Bistra, în timp ce acţionau pentru combaterea delictelor silvice, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni, au oprit pentru control, un camion încărcat cu 18 metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă, ce era condus pe raza comunei Bistra de un bărbat de 42 de ani, din comună.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul camionului nu a putut prezenta documente legale de proveniență şi transport pentru cei 18 metri cubi de material lemnos transportaţi, motiv pentru care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform art. 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010, iar complementar sancţiunii, lemnul a fost confiscat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus