Kronospan Sebes produce plトツi de PAL ecologice, din materiale reciclate Reviewed by CD on . Compania Kronospan anunネ崙 finalizarea investiネ嬖ei テョn modernizarea unei linii de melaminare din cadrul fabricii sale din municipiul Sebeネ. La テョnceputul lunii iun Compania Kronospan anunネ崙 finalizarea investiネ嬖ei テョn modernizarea unei linii de melaminare din cadrul fabricii sale din municipiul Sebeネ. La テョnceputul lunii iun Rating: 0
Eネ冲i aici: Acasト » Articole Recomandate»Kronospan Sebes produce plトツi de PAL ecologice, din materiale reciclate

Kronospan Sebes produce plトツi de PAL ecologice, din materiale reciclate

Kronospan Sebes produce plトツi de PAL ecologice, din materiale reciclate

Compania Kronospan anunネ崙 finalizarea investiネ嬖ei テョn modernizarea unei linii de melaminare din cadrul fabricii sale din municipiul Sebeネ.
La テョnceputul lunii iunie a.c., compania Kronospan va テョncepe producネ嬖a de PAL pe o linie de melaminare modernizatト prin intermediul unei investiネ嬖i de 10 milioane de euro. Unicト テョn Romテ「nia prin echipamentele ネ冓 dotトビile de care dispune, linia de melaminare modernizatト de la fabrica Kronospan Sebeネ vaツ permite realizarea de plトツi de PAL la cele mai テョnalte standarde de calitate ネ冓 eficienネ崙.
Prin realizarea noii investiネ嬖i, Kronospan doreネ冲e sト テョネ冓 reafirme angajamentul faネ崙 de comunitatea sebeネ册anト, faネ崙 de clienネ嬖i ネ冓 partenerii sトナ de a promova テョn permanenネ崙 cele mai テョnalte tehnologii de producネ嬖e, capabile sト asigure nu doar realizarea de produse テョnalt calitative, dar ネ冓 respectarea celor mai stricte criterii de mediu.
テ始 spiritul acestei viziuni de responsabilitate ネ冓 sustenabilitate care caracterizeazト activitatea Kronospan, compania va finaliza, テョn premierト pentru Romテ「nia, etapele interne necesare pentru realizarea numai de plトツi de PAL low emission テョn cadrul fabricii de la Sebeネ. Astfel, aici va exista singura fabricト din Romテ「nia care va produce plトツi de PAL ecologice, din materiale reciclate. Totodatト, Kronospan va derula テョn perioada urmトフoare paネ冓i necesari pentru finalizarea proiectului unui cluster de afaceri テョn plan local. Acesta テョネ冓 propune sト asigure condiネ嬖i atractive ネ冓 sト capteze interesul investitorilor din industria producネ嬖ei de mobilト, cu numeroase efecte pozitive pentru mediul economic ネ冓 social din plan local.
窶戳inalizarea investiネ嬖ei テョn modernizarea liniei de melaminare ne va permite sト ne respectトノ テョn continuare angajamentul de a fi テョn permanenネ崙 primii care adoptトノ pe piaネ嫗 romテ「neascト cele mai テョnalte standarde de calitate ネ冓 conformitate la nivel global. Suntem dedicaネ嬖 Sebeネ冰lui ネ冓 comunitトκ嬖i sebeネ册ne. テ司 asigurトノ pe toネ嬖 sebeネ册nii de dorinネ嫗 noastrト sincerト de a continua sト ne dezvoltトノ テョn cele mai stricte condiネ嬖i de respect pentru ei ネ冓 pentru mediul テョnconjurトフor窶,ツ a declarat Oana Bodea, director de comunicare Kronospan Sebeネ.

SC Kronospan Sebeナ SA este parte a grupului internaナ」ional cu acelaナ殃 nume, lider la nivel global pe piaナ」a producerii de paneluri pe bazト de lemn. Kronospan este prezentト la Sebeナ din anul 2004 prin producナ」ia de plトツi aglomerate de lemn (PAL) ナ殃 plトツi de densitate medie (MDF). Kronospan Sebeナ este unul dintre cei mai importanナ」i contributori la bugetul consolidat, cu peste 14 milioane lei ナ殃 unul dintre principalii angajatori locali, cu peste 800 de locuri de muncト create ネ冓 aproximativ 9000 de locuri de muncト indirecte.

Clip to Evernote

Comenteazト

ツゥ 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus