Este adevarat ca Pizzarotti demoleaza stalpii de la Autostrada Sebes-Turda, Lotul 1? Reviewed by CD on . Am fost informat ca aproximativ 30 de stalpi de sustinere, abia construiti, ai Autostrazii Sebes-Turda, Lotul 1, au fost si sunt in continuare demolati! Cauza p Am fost informat ca aproximativ 30 de stalpi de sustinere, abia construiti, ai Autostrazii Sebes-Turda, Lotul 1, au fost si sunt in continuare demolati! Cauza p Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Este adevarat ca Pizzarotti demoleaza stalpii de la Autostrada Sebes-Turda, Lotul 1?

Este adevarat ca Pizzarotti demoleaza stalpii de la Autostrada Sebes-Turda, Lotul 1?

Este adevarat ca Pizzarotti demoleaza stalpii de la Autostrada Sebes-Turda, Lotul 1?

Am fost informat ca aproximativ 30 de stalpi de sustinere, abia construiti, ai Autostrazii Sebes-Turda, Lotul 1, au fost si sunt in continuare demolati! Cauza pare a fi, calitatea proasta a cimentului livrat de o firma din Alba Iulia (inca nu pot sa-i dau numele). In zona Paraul Iovului, se pare ca societatea cu pricina a livrat ciment mult sub standardele de siguranta si, cand si-au dat seama de acest lucru, sefii de la Pizzarotti au decis sa demoleze cei 32 de stalpi. Sa ne mai intrebam atunci de ce intarzie atat de mult lucrarile la autostrazile din Romania?
Am incercat sa iau legatura si cu un reprezentat al firmei Pizzarotti dar n-am reusit! Mi-am sunat colegii jurnalisti, edilii locali, nimeni nu m-a putut ajuta. O firma asa de mare precum Pizzarotti nu are un purtator de cuvant? Sunt nevoit, in atare conditii, sa intreb public,este adevarat ca Pizzarotti demoleaza stalpii recent construiti de la Autostrada Sebe-Turda, Lotul 1?
Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus