Alte 2 plangeri penale si 6 sesizari pe numele ginecologului Mostafa Ismail!

 

Val de sesizari si plangeri penale depuse pe numele ginecologului Mostafa Ismail, dupa declaratiile publice facute de fosta sa sotie, medicul ginecolog Rim Arua Hammad, care l-a acuzat pe acesta ca nu avea autorizatie si diploma de inseminare si nu avea nici macar baza de date. Aceasta a declarat intr-o filmare video ca Mostafa Ismail: ,,la momentul la care s-a apucat de aceste proceduri, dansul nu avea autorizatia si diploma de inseminare. Picase acest examen la Cluj, in perioada 2018 pe 2019. Dansul nu a promovat acest examen, in conditiile in care dansul continua aceste inseminari.” si ca: ,,dansul nu detine si nu are nici macar o baza de date in care sa introduca aceste inseminari. Partea de fertilizare e cu totul diferita, se face in centru specializat, nu putem sa facem aceste lucruri intr-un cabinet medical sau intr-un spital de stat.” -vezi aici- ( https://alba.transilvania-tv.ro/video-insemina-femeile-cu-sperma-cumnatului-nu-avea-autorizatie-si-diploma-de-inseminare-si-nu-are-nici-macar-o-baza-de-date-cazul-iuliei-putea-fi-evitat-declara-ginecologul-ria-arua-hammad-de/?fbclid=IwAR392gUa85Z3qcK1qCrk6GDFRY-zL4eIzOdPtA6dO6w6AD6-yfgxMlzj-w0)

Pe numele doctorului Mostafa a fost depusa o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Sebes, o alta plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Orastie, doua sesizari la Comisia de Malpraxis Alba, doua sesizari la DSP Alba, o sesizare la Comisia de Malpraxix Deva si o sesizare la DSP Deva. (vezi foto)

Femeile au facut inseminari la Clinica Afrodita din Sebes si la Clinica Afrodita din Orastie crezand ca acestea sunt acreditate si au avizele necesare  si ca ginecologul Mostafa  este autorizat pentru aceste operatiuni medicale. Dupa ce au vazut declaratiile medicul ginecolog Rim Arua Hammad , au decis sa sesizeze organele competente.

De mentionat ca Mostafa Ismail mai este inculpat intr-un dosar penal si este cercetat si de Colegiul Medicilor si Avocatul Poporului.

Recomandari

Alte Articole