Discutii cu scandal in Alba Iulia ! Reviewed by CD on . Vineri, 11 mai ,în jurul orei 00.10, la sediul Jandarmeriei Alba,  s-a prezentat un cetăţean care a solicitat ajutor deoarece fusese victima unei agresiuni. Ace Vineri, 11 mai ,în jurul orei 00.10, la sediul Jandarmeriei Alba,  s-a prezentat un cetăţean care a solicitat ajutor deoarece fusese victima unei agresiuni. Ace Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Discutii cu scandal in Alba Iulia !

Discutii cu scandal in Alba Iulia !

Discutii cu scandal in Alba Iulia !

Vineri, 11 mai ,├«n jurul orei 00.10, la sediul Jandarmeriei Alba,┬á s-a prezentat un cet─â┼úean care a solicitat ajutor deoarece fusese victima unei agresiuni. Acesta a relatat faptul c─â, afl├óndu-se ├«n cartierul albaiulian Ampoi II, s-a ├«nt├ólnit cu o mai veche cuno┼čtin┼ú─â ┼či, pe fondul unor discu┼úii contradictorii, aceasta l-a mu┼čcat ┼či l-a lovit de mai multe ori zona capului.
Av├ónd ├«n vedere cele sesizate, un echipaj de jandarmerie, ├«nso┼úit de victim─â, a plecat de urgen┼ú─â ├«n c─âutarea agresorului. ├Än scurt timp acesta a fost depistat ├«n cartierul B─âr─âban┼ú, identificat, ├«nc─âtu┼čat ÔÇô deoarece era recalcitrant ÔÇô ┼či condus la sediul Jandarmeriei Alba pentru continuarea verific─ârilor.
Este vorba de S.I., de 40 de ani, domiciliat ├«n Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale. Pe numele acestuia au fost efectuate actele premerg─âtoare ├«nceperii urm─âririi penale, fiind susceptibil de s─âv├ór┼čirea infrac┼úiunii de lovire ┼či alte violen┼úe.

  • Lovirea sau orice acte de violen┼ú─â cauzatoare de suferin┼úe fizice se pedepsesc cu ├«nchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amend─â. Dac─â ┬áfaptele sunt sav├órsite asupra membrilor familiei se pedepsesc cu ├«nchisoare de la 6 luni la un an sau cu amend─â.

  • Lovirea sau actele de violen┼ú─â care au pricinuit o v─âtamare ce necesit─â pentru vindecare ├«ngrijiri medicale de cel mult 20 de zile se pedepsesc cu ├«nchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amend─â. Dac─â faptele sunt sav├órsite asupra membrilor familiei se pedepsesc cu ├«nchisoare de la unu la 2 ani sau cu amend─â.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus