Discutii cu scandal in Alba Iulia ! Reviewed by CD on . Vineri, 11 mai ,în jurul orei 00.10, la sediul Jandarmeriei Alba,  s-a prezentat un cetăţean care a solicitat ajutor deoarece fusese victima unei agresiuni. Ace Vineri, 11 mai ,în jurul orei 00.10, la sediul Jandarmeriei Alba,  s-a prezentat un cetăţean care a solicitat ajutor deoarece fusese victima unei agresiuni. Ace Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Discutii cu scandal in Alba Iulia !

Discutii cu scandal in Alba Iulia !

Discutii cu scandal in Alba Iulia !

Vineri, 11 mai ,în jurul orei 00.10, la sediul Jandarmeriei Alba,  s-a prezentat un cetăţean care a solicitat ajutor deoarece fusese victima unei agresiuni. Acesta a relatat faptul că, aflându-se în cartierul albaiulian Ampoi II, s-a întâlnit cu o mai veche cunoştinţă şi, pe fondul unor discuţii contradictorii, aceasta l-a muşcat şi l-a lovit de mai multe ori zona capului.
Având în vedere cele sesizate, un echipaj de jandarmerie, însoţit de victimă, a plecat de urgenţă în căutarea agresorului. În scurt timp acesta a fost depistat în cartierul Bărăbanţ, identificat, încătuşat – deoarece era recalcitrant – şi condus la sediul Jandarmeriei Alba pentru continuarea verificărilor.
Este vorba de S.I., de 40 de ani, domiciliat în Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale. Pe numele acestuia au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

  • Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amendă. Dacă  faptele sunt savârsite asupra membrilor familiei se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la un an sau cu amendă.

  • Lovirea sau actele de violenţă care au pricinuit o vătamare ce necesită pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 20 de zile se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Dacă faptele sunt savârsite asupra membrilor familiei se pedepsesc cu închisoare de la unu la 2 ani sau cu amendă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus