Silva Logistic Services. Ziua internationala a padurii.

Ziua internationala a padurii a fost fondata in 1971. Initiativa a fost luata de Confederatia Europeana a Agriculturii, la cea de a 23-a Adunare Generalea a Organizatiei Natiunilor Unite din acelasi an. Aceasta a adoptat Rezolutia din 21 decembrie 2012, prin care a declarat sarbatorirea acestei zile, International Day of Forest. Incepand din 2013, scopul acestei zile a fost de a creste gradul de constientizare asupra conservarii, gestionarii si dezvoltarii tuturor tipurilor de paduri, in beneficiul generatiilor prezente si viitoare.

Ziua internationala a padurilor - logo oficial

Ziua internationala a padurilor – logo oficial

Rolul important al padurii

Prin aceasta zi marcata la nivel mondial dorim sa conturam importanta pe care  padurile o joaca in viata omenirii. Padurea lupta impotriva schimbarilor climatice si ajuta la mentinerea echilibrului de oxigen, de dioxid de carbon si a umiditatii in aer. Padurea ofera adapost si sursa de hrana atat animalelor, cat si omului. Desi, mentionam toate aceste beneficii, defrisarile la nivel mondial continua intr-un ritm alarmant.

Un moment surprins intr-o padure verde

Un moment surprins intr-o padure verde

Nord Arin se alatura celor care sustin gestionarea durabila a padurii si promovarea unui managment forestier responsabil. Suntem o firma care lucreaza intens cu lemnul, datorita domeniului de activitate in industria fabricarii mobilei din lemn masiv. Am invatat sa valorificam lemnul si reusim sa realizam capodopere nemuritoare. Mobila realizata din lemn masiv de stejar da un farmec aparte oricarei locuinte. Astfel, devotamentul si respectul nostru fata de natura ne-a facut sa obtinem certificare FSC.

CERTIFICAREA FSC si importanta in industria fabricarii mobilei din lemn masiv

Certificat FSC acordat firmei Nord Arin Podcom S.R.L

Certificat FSC acordat firmei Nord Arin Podcom S.R.L

Este o organizatie independenta, neguvernamentala si non-profit aparuta in 1993, pentru a promova un managment forestier responsabil in padurile din intreaga lume. Prin cumpararea de produse din lemn independent certificat, Nord Arin primeste garantia ca lemnul utilizat pentru mobila confectionata provine din paduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice ei ecologice. Pentru noi este important sa stim ca lemnul care ajunge in fabrica noastra pentru a fi prelucrat cu multa dragoste si pasiune de mainile maestrilor nostri artizani provine din paduri certificate.

Protejam padurile, plantam un copac

Protejam padurile, plantam un copac

Padurea este sursa continua de inspiratie, iar colectiile noastre din lemn masiv sunt inspirate din natura, sunt prelucrate cu iubire si multa atentie la detalii. Fiecare colectie aduce un plus de naturalete si in relizarea lor lucreaza maestrii iscusiti unde principalele instrumente sunt mainile lor dibace.

Fie ca alegi mobila de dormitor, mobila de living sau birou cu siguranta aceasta va coplesi prin puterea lemnului de stejar si va aduce o amprenta de rafinament si eleganta. Piesele de mobilier de la Nord Arin aduc o pata de culoare, de emotie.

Implica-te in procesul salvarii padurii

Ingredientele necesare pentru ca o casa sa devina un camin sunt putine, dar importante. Cum ar fi detaliile, designul placut, mobila cu personalitate, stilul tau remarcat in fiecare alegere. Insa cel mai important este faptul ca acea mobila sa provina din lemn colectat din paduri certificate FSC. Te invitam sa vizualizezi colectiile care intregesc toate aceste particularitati si care sunt prietenoase cu mediul, sarbatorind impreuna Ziua Internationala a Padurilor! (Continuare aici)

Recomandari

Alte Articole