Protectia Consumatorilor confirma ca Selgros Alba Iulia fura clientii!

 

       In data de 23.04.2020, am depus la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Alba o sesizare, in care semnalam faptul ca am cumparat de la Selgros Alba Iulia, carnaciori somon afumati (factura SLG 620113005111) de la raionul Pescarie si am constatat ca am platit 2 kg, in conditiile in care, in punga erau fix 1,044 kg! Am fost furat la cantar cu 956 grame, adica 67,13 lei! Am mai sesizat faptul ca nu exista un cantar special pentru cumparatori, precum si atitudinea sefei de raion, Roxana Gherman. (Vezi aici) 

      In urma verificarilor efectuate de comisarii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Alba mi s-a comunicat ca: ,,petitia a fost concluzionata intemeiata” si ,,se confirma, fapt pentru operatorul economic a fost sanctionat contraventional”. De asemena:,,s-a dispus masura de incetare a practicii incorecte”.

     Dupa publicarea articolului am primit sute de reactii si peste 1.700 de like-uri si va multumesc pentru asta! Recomand tuturor celor care mi-ati scris ca v-ati confruntat cu situatii similare, sa va adresati cu incredere  Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Alba (Alba Iulia, bd. Octavian Goga nr. 9, cod 510150, Tel.: 0258/811.946, Fax: 0258/811.946, Email: reclamatii.alba@anpc.ro) si, foarte important, sa luati atitudine si sa cereti sa fiti respectati. Lucratorii comerciali trebuie sa inteleaga ca meseria lor presupune multa politete, corectitudine si, mai ales, sa-si recunoasca greselile pe care le comit!

IOSIF GLIGOR

Recomandari

Alte Articole