Programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost reluat. Reviewed by CD on . Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost reluat.    Începând Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost reluat.    Începând Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost reluat.

Programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost reluat.

Programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost reluat.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost reluat.

  

Începând de azi, 19 mai, programul la ghișeul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a fost reluat.

Acesta se desfășoară, în zilele de marți, între orele 09,00 – 12,00 și joi între orele 12,00 – 18,00. 

 

Inspectoratul de Poliție Județean Alba recomandă cetățenilor ca, în această perioadă, să se prezinte la sediilor unităților de poliție doar dacă acest lucru este absolut necesar și să respecte regulile de distanțare socială, indicațiile primite de la polițiști și cele afișate în spațiile de primire a publicului. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus