Expoziția Catedrala Încoronării – Istorie și Har Reviewed by CD on . Joi, 12 octombrie 2017, de la ora 12, la Sala Unirii din Alba Iulia va fi vernisată expoziția Catedrala Încoronării-Istorie și Har. Evenimentul marchează împlin Joi, 12 octombrie 2017, de la ora 12, la Sala Unirii din Alba Iulia va fi vernisată expoziția Catedrala Încoronării-Istorie și Har. Evenimentul marchează împlin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziția Catedrala Încoronării – Istorie și Har

Expoziția Catedrala Încoronării – Istorie și Har

Expoziția Catedrala Încoronării – Istorie și Har

Joi, 12 octombrie 2017, de la ora 12, la Sala Unirii din Alba Iulia va fi vernisată expoziția Catedrala Încoronării-Istorie și Har. Evenimentul marchează împlinirea a 95 de ani de la Sfințirea Catedralei Încoronării (8 octombrie 1922) și a 95 de ani de la Încoronarea suveranilor României Mari, Ferdinand și Maria (15 octombrie 1922) la Alba Iulia.
Cu această ocazie vor fi expuse mai multe fotografii care surprind principalele etape ale construcției Catedralei Încoronării.
Expoziția va fi găzduită de Sala Unirii în perioada 12 octombrie-12 noiembrie 2017.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus