Daca nu primesc bani pentru publicitate, unii ,,jurnalisti” dezinformeaza cu nerusinare? Reviewed by CD on . Este adevarat ca unii, asa zisi ,,jurnalisti”, ahtiati dupa bani, incearca pe orice cale, inclusiv dezinformand cu nerusinare, sa forteze mana primarilor pentru Este adevarat ca unii, asa zisi ,,jurnalisti”, ahtiati dupa bani, incearca pe orice cale, inclusiv dezinformand cu nerusinare, sa forteze mana primarilor pentru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Fără categorie»Daca nu primesc bani pentru publicitate, unii ,,jurnalisti” dezinformeaza cu nerusinare?

Daca nu primesc bani pentru publicitate, unii ,,jurnalisti” dezinformeaza cu nerusinare?

Daca nu primesc bani pentru publicitate, unii ,,jurnalisti” dezinformeaza cu nerusinare?

Este adevarat ca unii, asa zisi ,,jurnalisti”, ahtiati dupa bani, incearca pe orice cale, inclusiv dezinformand cu nerusinare, sa forteze mana primarilor pentru a incheia contracte de publicitate? Oare sa le aratam viloacele construite din banii de la stat? Sa prezentam public contractele de miliarde obtinute prin santaj la primariile din judet? Ia sa citim ce scrie primarul Sebesului, Dorin Nistor.

Stimați contribuabili,
Am citit, azi, în presa locală, o informație conform căreia excedentul bugetar al Sebeșului s-ar fi „topit” într-un an de administrație Dorin Nistor.
Aș vrea să vă informez că la momentul actual excedentul bugetar al Municipiului Sebeș este de 25,96 MILIOANE LEI. Acești bani vor fi chibzuit cheltuiți pentru investiții.
Mai mult, într-un an de mandat, alături de echipa din primărie, am atras fonduri nerambursabile în valoare de 10 MILIOANE de EURO pentru Sebeș.
Personal, regret absența cutumei jurnalistice de a verifica informațiile care se publică și constat forma tendențioasă în care sunt transmise publicului, fără a respecta dreptul cititorului la o informare onestă, aducând în același timp și un prejudiciu de imagine Municipiului Sebeș.
Dorin Nistor, primarul Sebesului

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus