Chioscarii de pe barajul Oasa (Transalpina) amendati si obligati sa-si mute chioscurile insalubre! Reviewed by CD on . Cata nesimtire! Scriam recent ca, desi barajul Oasa, de pe Valea Sebesului este obiectiv strategic si aici este interzisa sationarea, fotografierea etc. mai mul Cata nesimtire! Scriam recent ca, desi barajul Oasa, de pe Valea Sebesului este obiectiv strategic si aici este interzisa sationarea, fotografierea etc. mai mul Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Chioscarii de pe barajul Oasa (Transalpina) amendati si obligati sa-si mute chioscurile insalubre!

Chioscarii de pe barajul Oasa (Transalpina) amendati si obligati sa-si mute chioscurile insalubre!

Chioscarii de pe barajul Oasa (Transalpina) amendati si obligati sa-si mute chioscurile insalubre!

Cata nesimtire! Scriam recent ca, desi barajul Oasa, de pe Valea Sebesului este obiectiv strategic si aici este interzisa sationarea, fotografierea etc. mai multi localnici si-au instalat chioscuri insalubre!
In urma articolului nostru, prefectul Danut Halalai a dispus controale in zona. Inspectori ai Oficiului pentru Protectia Consumatorului s-au deplasat la fata locului si, asa dupa cum ne-a declarat directorul OPC Alba, Emil Nistor: ,,Am constatat mai multe nereguli. Unii dintre comercianti nu aveau afisat termenul de valabilitate al produselor, nu aveau expus pretul de vanzare iar produsele nu erau depozitate corespunzator. Contravenientii au fost amendati.ÔÇŁ
Directorul Directiei Sanitar Vetrinare Alba, doctorul Ioan Martin ne-a spus ca si inspectorii de la DSV au constatat mai multe nereguli si au aplicat amenzi, pentru ca locul sa nu devina un adevarat focar de infectie. ,,Comerciantii de la Oasa sunt in atentia noastra si urmeaza sa verificam constant daca respecta normele igienico sanitareÔÇŁ- a mai precizat Ioan Martin.
Eforturi disperate face si directorul Hidroelectrica Sebes, Gheorghe Zamfir ca sa elibereze barajul. Desi a trimis o notificare (ordin de evacuare) prin care a cerut chioscarilor sa-si mute chioscurile de pe baraj, nimeni nu s-a conformat. ,,Astazi am trimis o noua notificare chioscarilor dar si Primariei Sugag si Postului de Politie Sugag prin care ii somez ca in termen de 48 de ore sa elibereze barajul. Oricum, in zilele urmatoare voi demara si lucrari de reparatii la barajÔÇŁ- ne-a mai precizat Gheorghe Zamfir.
O distinsa tanti chioscareasa ne apostrofeaza dar recunoaste ca este in ilegalitate: ,,Pozitionarea noastra pe baraj nu e legala, desi AVEM APROBARI, dar nu va permit sa ne catalogati chioscul ca „insalubru”, din moment ce dumneavoastra nu ati avut absolut nicio tangenta cu noi.ÔÇŁ Va inteleg supararea, distinsa doamna chioscareasa dar nu eu spun asta ci inspectorii de specialitate, ca marfa nu era depozitata corespunzator, mai pe intelesul dumneavoastra, tanti, nu aveti conditii, duduie, e mizerie mare, madame si imbolnaviti oamenii, cucoana! Priceput? Asa ca eu va recomand sa va mutati urgent sau asteptati ajutorul mascatilor?
IOSIF GLIGOR

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus