Accident rutier produs pe raza comunei Sトピciori Reviewed by CD on . Marネ嬖, 16 februarie 2016, ora 16.44, Poliネ嬖a municipiului Sebeネ a fost sesizatト cu privire la faptul cト pe raza comunei Sトピciori s-a produs un accident rutier, Marネ嬖, 16 februarie 2016, ora 16.44, Poliネ嬖a municipiului Sebeネ a fost sesizatト cu privire la faptul cト pe raza comunei Sトピciori s-a produs un accident rutier, Rating: 0
Eネ冲i aici: Acasト » Articole Recomandate»Accident rutier produs pe raza comunei Sトピciori

Accident rutier produs pe raza comunei Sトピciori

Accident rutier produs pe raza comunei Sトピciori

Marネ嬖, 16 februarie 2016, ora 16.44, Poliネ嬖a municipiului Sebeネ a fost sesizatト cu privire la faptul cト pe raza comunei Sトピciori s-a produs un accident rutier, soldat cu victime omeneネ冲i.

La faネ嫗 locului poliネ嬖ネ冲ii au stabilit cト L.I., de 25 ani, din municipiul Sebeネ, テョn timp ce conducea un autoturism ce tracta o semiremorcト, nu a pトピtrat distanネ嫗 テョn mers fatト de autoturismul care-l preceda, iar pentru a evita coliziunea a virat stテ「nga, intrテ「nd pe contrasens, unde se tamponeazト frontal cu un autoturism condus regulamentar de B.V., de 26 ani, din localitatea Simeria.

Conducトフorii auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior au fost transportaネ嬖 la Spitalul Municipal Sebeネ, pentru recoltarea de mostre biologicト de sテ「nge.

Conducトフorul auto B.V., ネ冓 un alt bトビbat de 35 ani, din judeネ孛l Hunedoara, pasager テョn autoturismul condus de B.V, au fost transportaネ嬖 la Spitalul municipal Sebeネ pentru acordarea de テョngrijiri medicale de specialitate.

テ始 cauzト cercetトビile continuト sub aspectul sトプテ「rネ冓rii infracネ嬖unii de vトフトノare corporalト din culpト.

Clip to Evernote

Comenteazト

ツゥ 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus