Accident rutier produs pe raza comunei Săsciori Reviewed by CD on . Marți, 16 februarie 2016, ora 16.44, Poliția municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Săsciori s-a produs un accident rutier, Marți, 16 februarie 2016, ora 16.44, Poliția municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Săsciori s-a produs un accident rutier, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident rutier produs pe raza comunei Săsciori

Accident rutier produs pe raza comunei Săsciori

Accident rutier produs pe raza comunei Săsciori

Marți, 16 februarie 2016, ora 16.44, Poliția municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Săsciori s-a produs un accident rutier, soldat cu victime omenești.

La fața locului polițiștii au stabilit că L.I., de 25 ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism ce tracta o semiremorcă, nu a păstrat distanța în mers fată de autoturismul care-l preceda, iar pentru a evita coliziunea a virat stânga, intrând pe contrasens, unde se tamponează frontal cu un autoturism condus regulamentar de B.V., de 26 ani, din localitatea Simeria.

Conducătorii auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior au fost transportați la Spitalul Municipal Sebeș, pentru recoltarea de mostre biologică de sânge.

Conducătorul auto B.V., și un alt bărbat de 35 ani, din județul Hunedoara, pasager în autoturismul condus de B.V, au fost transportați la Spitalul municipal Sebeș pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus