Transavia incheie parteneriatul cu ONG Maria Beatrice. Reviewed by CD on . Transavia anunță comunitatea locală că a încheiat parteneriatul cu ONG Maria Beatrice pentru realizarea primului centru pediatric național pentru copiii și tine Transavia anunță comunitatea locală că a încheiat parteneriatul cu ONG Maria Beatrice pentru realizarea primului centru pediatric național pentru copiii și tine Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Transavia incheie parteneriatul cu ONG Maria Beatrice.

Transavia incheie parteneriatul cu ONG Maria Beatrice.

Transavia incheie parteneriatul cu ONG Maria Beatrice.

Transavia anunță comunitatea locală că a încheiat parteneriatul cu ONG Maria Beatrice pentru realizarea primului centru pediatric național pentru copiii și tinerii cu dizabilități.

Compania a realizat ridicarea construcției la roșu, investind o sumă considerabilă, însă lipsa unei viziuni comune durabile a determinat ca acest parteneriat să înceteze.

Compania a oferit un sprijin important permanent comunității locale și va continua să sprijine în continuare cauzele sociale și umanitare, la fel ca până în prezent.

Cu toate acestea, selecția proiectelor va fi mult mai riguroasă pentru a ne asigura că sprijinul va ajunge la cei în nevoie și care vor aprecia implicarea noastră”

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus