CUM AM DEVENIT UN SUPEREROU PLIN DE ENERGIE, DUPA UN MASAJ CU ULEI SI CATEVA PRODUSE NATURALE!


Ieri eram un simplu muritor care se lupta cu apatia si lentoarea, iar azi pot sa mut muntii din loc! Totul a inceput printr-un masaj miraculos recomandat de doctorul si farmacistul Ovidiu Oroian, specialist in biorezonanta. ,,Fa-ti un masaj cu unguent de arnica si ulei de magneziu. O sa te simiti minunat!” De cum a inceput Daniela sa ma maseze, am simitit ca toate grijile se topesc ca untul in tigaie! ,,Ia si niste orz verde, pulbere din fructe de afin, celuloza vegetala cu puf de papadie si vitamina C”- a mai adaugat Oroian.
Azi m-am trezit plin de energie. Cand am vrut sa iau cana de cafea, mi-am dat seama ca o pot ridica cu degetul mic! Wow, asta da putere! Am descoperit ca am si alte abilitati uimitoare. Deschid borcane fara niciun efort. Alerg dupa autobuz fara sa mai gafai ca o locomotiva veche. Ba am ajuns sa depasesc autobuzul! Mi-am spalat masina, am curatat casa, m-am apucat chiar si de sapat in curte, desi nu trebuia…
Nu stiu ce contin uleiurile si produsele acelea naturale, dar functioneaza. Ma simt invincibil! Sunt gata sa duc gunoiul fara sa aman trei zile la rand, sa curat strada, sa vopsesc gardul…!
Si asta, doar datorita prieteniei cu doctorul si farmacistul Ovidiu Oroian, cel mai renumit specialist in biorezonanta! Daca vreti sa va convingeti sunati la 0723510900. Va raspunde doamna Oroian, farmacista si ea.

Recomandari

Alte Articole