Tineri din Albac prinsi la vanatoare neautorizata!

Doi tineri din comuna Albac au fost depistați de polițiști la o vânătoare neautorizată. Sunt cercetați pentru tentativă de braconaj cinegetic, iar armele și muniția aferentă au fost ridicate de polițiști. 

În după amiaza zilei de 7 februarie 2023, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în timp ce acționau pe fondul de vânătoare numărul 3 Horea, împreună cu polițiștii din Câmpeni, au depistat doi tineri, de 20 și 21 de ani, din comuna Albac, județul Alba, având asupra lor două arme de vânătoare și muniție aferentă acestora. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că cei doi tineri, care sunt deținători legali de armă de vânătoare, ar fi intenționat să vâneze, fără a deține, însă,  autorizație de vânătoare individuală sau colectivă, eliberată în condițiile legii, pentru fondul cinegetic pe care se aflau. 

Față de cei doi, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de braconaj cinegetic, iar armele de vânătoare și muniția au fost indisponibilizate.

Potrivit prevederilor legale, permisele de armă și de vânătoare a celor doi au fost ridicate în vederea retragerii respectiv anulării. 

Cercetările sunt continuate. 

Recomandari

Alte Articole