Silva Logistic Services. Pe Drumul Zmeilor pana in Varful Negoiu. Reviewed by CD on . Al doilea vârf ca înălțime din munții noștri, Vârful Negoiu (2535 m), este și unul din vârfurile cu cele mai frumoase priveliști, iar unul dintre cele mai conve Al doilea vârf ca înălțime din munții noștri, Vârful Negoiu (2535 m), este și unul din vârfurile cu cele mai frumoase priveliști, iar unul dintre cele mai conve Rating: 0
Ești aici: Acasă » Timp Liber»Silva Logistic Services. Pe Drumul Zmeilor pana in Varful Negoiu.

Silva Logistic Services. Pe Drumul Zmeilor pana in Varful Negoiu.

Silva Logistic Services. Pe Drumul Zmeilor pana in Varful Negoiu.

Al doilea vârf ca înălțime din munții noștri, Vârful Negoiu (2535 m), este și unul din vârfurile cu cele mai frumoase priveliști, iar unul dintre cele mai convenabile trasee pentru a ajunge pe acesta este pe la Cabana Negoiu și apoi pe așa numitul Drum al Zmeilor.

Se poate ajunge cu mașina de la Porumbacu de Sus pe un drum forestier decent care poate fi parcurs cu orice mașină cu ceva grijă.

Mașina se poate lăsa la o amenajare hidrologică sau, dacă mașina e cu garda mai înaltă se poate economisi jumătate de oră de mers pe jos urcând cu mașina până unde începe poteca.

Pe poteca marcată cu Triunghi Albastru ajungeți la Cabana Negoiu în aprox. o oră.

O variantă convenabilă e să vă cazați la recent renovata Cabana Negoiu, unde începând din 2018 condițiile sunt mult mai bune, și să porniți următoarea zi de dimineață spre Vârful Negoiu.

Așadar continuăm pe poteca marcată cu Triunghi Albastru pe așa numitul “Drumul Zmeilor”.

Drumul Zmeilor e un traseu construit special pentru turiștii care vor să ajungă pe Vârful Negoiu și este dotat cu podețe de metal care traversează prăpăstii. E spectaculos și ușor! (Continuare aici)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus