Silva Logistic Services. Muntii Maramuresului. Reviewed by CD on . Situaţi la est de râul Vişeu şi în partea nord-estică a Ţării Maramureşului, Munţii Maramureşului fac parte din Munţii Carpaţi şi sunt formaţi doar dintr-un şir Situaţi la est de râul Vişeu şi în partea nord-estică a Ţării Maramureşului, Munţii Maramureşului fac parte din Munţii Carpaţi şi sunt formaţi doar dintr-un şir Rating: 0
Ești aici: Acasă » Turism»Silva Logistic Services. Muntii Maramuresului.

Silva Logistic Services. Muntii Maramuresului.

Silva Logistic Services. Muntii Maramuresului.

Situaţi la est de râul
Vişeu şi în partea nord-estică a Ţării Maramureşului, Munţii Maramureşului fac parte din Munţii Carpaţi şi sunt formaţi doar dintr-un şir principal, care merge dinspre nord-vest spre sud-est.

Muntii Maramures si valea raului Vaser

 

Muntii Maramures si Vaile raurilor Viseu si Vaser

Satele sunt lungi si inguste.

Aceştia formează o barieră naturală între Maramureş şi Bucovina, la est, şi se extind departe, în Ucraina. Aceştia au aproape 100 km lungime, cu o suprafaţă totală de aproape 1,500 km pătraţi. Cel mai înalt vârf este Vârful Farcău (1,957 m).

Muntii Maramures

Turisti in Muntii Maramures.

Există o multitudine de râuri şi pâraie. Două râuri, Vaser şi Ruscova, împart şirul în trei părţi principale. Aceste râuri formează două din cele mai impresionante văi din regiune, cu pante riscante spectaculoase. Vaser, cel mai important afluent al Vişeului, este de aproape 60 km lungime. Valea este considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase din Carpaţii Orientali oferind o succesiune de peisaje minunate şi unice.
Două lacuri glaciale pot fă descoperite în această zonă: Lacul Vinderel, cel mai mare lac glacial din Carpaţii de Est, situat la o înălţime de 1,684 m, şi Lacul Băiţa. Mai multe specii de plante unice în regiune au supravieţuit în zona din imediata vecinătate. (Continuare aici)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus