Scrisoare publică adresată de Laurian Stănchescu doamnei Alina Gorghiu și domnului Vasile Blaga, co-președinți ai PNL!

Denunț public!

Biroul de Presa al PNL Alba a publicat joi, 26 februarie 2015, un Comunicat în care își asuma inițiativa proiectului prin care i s-a conferit lui Avram Iancu, în plenul Camerei Deputaților, for decizional, titulatura de ‘Erou al Națiunii Române.’

Acuz public Biroul de Presa al PNL Alba de mistificarea adevarului, de furt intelectual și de inducerea în eroare cu buna știința a cetațenilor români, aceleași acuzații fiind aduse și senatorilor Teodor Atanasiu și Crin Antonescu.

Proiectul ‘Avram Iancu’ este gândit de mine și îmi aparține în totalitate. În luna octombrie 2013, eu i-am înmânat senatorului Teodor Atanasiu, fiind invitat în Parlament de domnia sa, documentația necesara semnata de mine și de șase primari din Apuseni, pentru începerea procesului legislativ în Parlament. Este ușor de verificat la accesul persoanelor (S1) din acea luna.

Denunțul meu subliniaza lipsa de onoare și de moralitate a celor doi parlamentari români, Teodor Atanasiu și Crin Antonescu, complicitatea Biroului de Presa Alba, la furtul unei idei și inițiative personale.

Aștept consfințirea adevarului printr-un comunicat public al Partidului Național Liberal, altfel voi fi nevoit sa-mi apar ideea și proiectul în instanța.

Laurian Stanchescu,

Membru titular, Uniunea Scriitorilor din România,

Președinte, Fundația Ideea Contemporana.

Recomandari

Alte Articole