S-au finalizat lucrările de reparare a drumului de la Drâmbar

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui, s-au deplasat la Drîmbar, în comuna Ciugud, pentru a recepționa lucrările de asfaltare ce s-au realizat pe drumul județean 107C, între localitățile Drîmbar și Teleac, pe o lungime de circa 2 km.

Aici s-au executat lucrări complexe de consolidare a corpului drumului, pe o distanță de 640 de metri fiind necesară realizarea unei structuri rutiere noi, prin demolarea dalelor de beton existente și construirea unui nou drum, astfaltat. De asemenea, s-au executat lucrări la rigole, s-au construit 3 podețe la drumurile laterale, s-a lucrat la 76 de cămine de vizitare amplasate pe drum pentru a le aduce la nivel, s-a montat parapet din tablă, s-au amenajat acostamentele și șanțurile. Pe toată lungimea drumului modernizat s-au montat indicatoare rutiere și s-au executat marcajele rutiere iar, la km 3+750, pe partea dreaptă a drumului, a fost amenjată o parcare longitudinală pentru 15 autovehicule.

Această lucrare a fost finanțată integral din bugetul Consiliul Județean Alba și rezolvă problema ultimei porțiuni din acest drum care nu fusese reabilitată. Acum se poate circula în condiții bune în toată zona.”- a spus domnul Alin Cucui, Viceprețedinte al Consiliului Județean Alba.

Recomandari

Alte Articole