Polițiștii anchetează furturi comise în Cricău, Vințu de Jos și Roșia Montană

Ieri, poliţiştii Postului de Poliţie Cricău, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 10.06.2013. În urma cercetărilor efectuate, poliţişti s-a stabilit că în noaptea de 30/31.05.2013,  B.B., un tânăr de 20 de ani din comuna Cricău, împreună cu un minor de 13 ani din aceeaşi comună, au pătruns în anexa unui imobil din Cricău de unde au sustras două pompe de stropit culturi, în valoare de 300 de lei.

Poliţiştii au reușit să recupereze prejudiciul iar cu ocazia investigaţiilor efectuate au stabilit că B.B. este suspect de comiterea a altor două furturi, împreună cu un alt minor, în vârstă de 17 ani, tot din Cricău, fapte comise în perioada 15.05-12.06.2013 din anexele a alte două locuinţe din comuna Cricău. Prejudiciile comise prin aceste fapte sunt în valoare totală de 800 de lei.
Cercetările sunt continuate, faţă de suspecţi fiind întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În data de 12.06.2013, M.A., de 24 de ani, (recidivist, având un rest de pedeapsă de 439 de zile pentru furt), reţinut de poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos şi învinuit împreună cu alţi 4 complici, de comiterea în nopțile de 20/22 şi 30/31 mai 2013 a două furturi de burlane, în valoare de 5.493 lei, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.
Parchetul a dispus cercetarea sa în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a învinuitului precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

În data de  12.06.2013, P. V., de 28 de ani, din Roşia Montană, cunoscut cu antecedente penale, cercetat împreună cu doi minori pentru comiterea unui furt din incinta unei uzine din Roşia Montană, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunerea de arestare preventivă.
Parchetul şi-a însuşit propunerea, prezentându-l pe învinuit instanţei de judecată din cadrul  Judecătoriei Cîmpeni, care a dispus faţă de P.V. măsura obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioada de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Recomandari

Alte Articole