Masuri speciale impotriva coronavirusului la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia! Reviewed by CD on .   ┬á ┬á ┬á ┬á Inainte de a publica articolul ,,Teama si panica din cauza coronavirusului, la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia! Elevii reclama grave n   ┬á ┬á ┬á ┬á Inainte de a publica articolul ,,Teama si panica din cauza coronavirusului, la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia! Elevii reclama grave n Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Masuri speciale impotriva coronavirusului la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia!

Masuri speciale impotriva coronavirusului la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia!

Masuri speciale impotriva coronavirusului la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia!

 

┬á ┬á ┬á ┬á Inainte de a publica articolul ,,Teama si panica din cauza coronavirusului, la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia! Elevii reclama grave nereguli si ameninta ca nu mai vin la scoala!” (vezi aici), am incercat sa-l abordam si pe directorului Ioan Chiciudean, pentru a consemna si pozitia conducerii fata de suspiciunile si temerile elevilor. Cand a aflat insa ca, presa e la poarta, Ioan Chiciudean ne-a tratat cu sictir si a cerut (prin intermediar) sa parasim urgent incinta. Spre deosebire de directorul Chiciudean, inspectorul scolar general, Cornel Sandu, ┬ási-a facut timp pentru a aborda temerile liceenilor si, asa dupa cum am scris, a facut si precizarile necesare.

Astazi, am primit un comunicat de presa, semnat de purtatorul de cuvant, profesoara Teodora Zarnescu Craiu (probabil directorul Ioan Ciugudean are alte preocupari). Cu toate ca, nu ar fi trebuit sa-l publicam, dupa atitudinea reprobabila a directorului Ciugudean, din respect pentru elevii care ne-au cerut ajutorul, o facem. De remarcat faptul ca, asa cum semnalau si  liceenii, profesoara Sorina Tibacov a fost luni la scoala si, atunci nu era suspecta, iar acum este in carantina. (?)

┬á┬á ┬á ┬á ┬á Iata ce se precizeaza in comunicatul de presa- ,,Foarte important de men╚Ťionat este faptul c─â, niciun elev, niciun profesor ╚Öi niciun p─ârinte aflat ├«n carantin─â nu a p─âr─âsit domiciliul; niciun profesor ╚Öi niciun elev nu a necesitat spitalizare; nicio persoan─â din grup nu prezint─â simptome ale coronavirusului. To╚Ťi elevii ╚Öi profesorii se simt bine. Niciun elev sau profesor nu a prezentat ╚Öi nu prezint─â st─âri febrile (temperatur─â peste 37 grade)”

Oare nu era corect ca toate aceste precizari sa fi fost facute marti, cand jurnalistii au insistat sa poarte o discutie cu directorul Ioan Chiciudean?

┬á┬á ┬á ┬á ┬á In comunicatul de presa se mai mentioneaza ca- ,,Zilnic, fiecare persoan─â aflat─â ├«n carantin─â este monitorizat─â de c─âtre personalul specializat al DSP. Carantina dureaz─â 14 zile, conform protocolului ├«n vigoare ╚Öi stabilit de c─âtre autorit─â╚Ťi. Fra╚Ťii elevilor pleca╚Ťi ├«n excursia sus men╚Ťionat─â, care au r─âmas ├«n ╚Ťar─â ╚Öi care au mers la cursuri, nu au intrat ├«n contact cu familia aflat─â ├«n carantin─â ci stau la rude cu unul din p─ârin╚Ťi. Acas─â, deci, nu sunt ambii p─ârin╚Ťi (un p─ârinte este la rude). Prof. Sorina ╚Üibacov, c├ónd a mers luni la ╚Öcoal─â, nu a intrat ├«n contact cu so╚Ťul ├«ntors din Italia. ├Än prezent, cei doi stau ├«n carantin─â.”

        Ne bucuram ca, in sfarsit, suspiciunile elevilor sunt luate in seama. Si, poate ca, toate acestea lucruri se puteau rezolva in incinta scolii, fara ca liceenii sa mai fie nevoiti sa apeleze la presa.

Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus