Invitatie la meditatie online, pentru a scapa de frica si nesiguranta, pentru a ne schimba  viata!

 

           Centrul de Meditatie de la Dumbrava de Sus, (HD), impreuna cu Asociația Culturală Copiii Soarelui, vin in sprijinul nostru, in aceasta perioada si ne invita sa meditam alaturi de ei. Sambata, 09.05.2020, intre orele 21,00-22,30, cei care doresc sa urmareasca sau sa invete una dintre cele mai vechi meditatii din lume, Vipassana, o pot face aici ( https://facebook.com/events/s/meditatie-vipassana-pentru-inc/869024696949873/?ti=wa), apoi sedintele vor continua din trei in trei zile. Cei care vor sa participe ,au ocazia de a-si schimba modul de gandire si de manifestare. Ei sunt rugati ca, pina la ora 21.09, sa intre in legatura live ptr a incepe meditatia toti ,impreuna, pentru a primi indicatiile ,explicatiile necesare meditatiei.
Meditatia se bazeaza pe practica si mai putina vorbarie…Live-ul se va deschide la ora 20.50, pentru cine doreste sa se inscrie si sa participe la meditatie. Cine doreste sa invete sa mediteze sincer, e rugat sa ramina pe toata perioada meditatiei alaturi de ceilalti meditatori…

         Ardelean Farcas (Adi de la Brad), fondatorul Centrului de Meditatie, va explica online in ce consta aceasta meditatie si ne invita sa meditam alaturi de el si Copiii Soarelui. Meditatia Vipassana, care este cea mai buna cale de purificare a minții, inseamna a vedea lucrurile asa cum sunt in realitate, este o cale de auto-transformare prin auto-observare. Ea se bazeaza pe dezvoltarea atentiei, pe interconectarea profunda dintre minte si corp. In cadrul fiecărei sesiuni de meditatie pentru începători de pe Facebook, veți învață sa va observați respirația naturală, sa observați atingerea respirației, sa observați senzațiile din corp și, in cele din urma, sa emiteti un gând pozitiv. 

         Care este rolul meditatiei? Ne ajuta sa ne aducem atenția in interior, ne ajuta sa ne dezvoltam o minte calma, echilibrata, vigilenta, detașată, cu alte cuvinte sa ne păstram echilibrul interior in orice împrejurare dificila a vieții, mai ales acum când e multă panica, frica, nesiguranța. Este cel mai ușor mod prin care oamenii pot emite calm, echilibru și pozitivitate, care sa contrabalanseze climatul actual de frica și nesiguranța. Forța unui gând pozitiv este colosala, cu atât mai mult dacă se unesc mai multe gânduri pozitive in același timp. 

          Prin meditatie mulți oameni și-au schimbat radical viața, au devenit mai calmi, mai echilibrati, mai pozitivi și mai eficienti in relațiile interpersonale și in munca. Dat fiind ca in Vipassana suntem doar simpli observatori ai propriei respirații și ai propriilor senzații, partea cea mai buna e ca oricând avem un moment dificil in viața, putem sa ne întoarcem atenția la respirației și senzații, ele fiind strâns legate de ce avem in minte. Odată ce ne-am întors la ele, mintea se calmează și greul trece mai ușor. Ajungem sa înțelegem ca totul este trecător și schimbător de la un moment la altul.

         Ca o completare, la munca de meditatori, de câțiva ani buni, Copiii Soarelui au început sa lucreze și cu tehnologia plasmatica, pe care a dezvolta-o omul de știință iranian Mehran Keshe. Au creat propriul laborator  unde, cu migala, produc propriile produse plasmatice, vezi aici (www.energetik.ro) Cele mai folositoare produse plasmatice sunt chivoturile, care înglobează in componenta lor cam toate elementele plasmatice cu care se lucreaza și, din nou, in aceste momente, protejează împotriva 5G, a radiațiilor solare și nucleare și ne încarcă spiritul, sufletul și corpul cu energie și ne reseteaza toate corpurile energetice. 

IOSIF GLIGOR

Recomandari

Alte Articole