FIȚI RESPONSABILI! RESPECTAȚI REGULILE DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII NOULUI CORONAVIRUS

 

Cetățenii din Alba Iulia au fost informați în legătură cu obligativitatea respectării regulilor de protecție sanitară. Începând de azi, 16 octombrie, în 13 localități ale județului este obligatorie purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

Azi, 16 octombrie, în municipiul Alba Iulia, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și polițiști locali au desfășurat o acțiune de informare a persoanelor în legătură cu noile obligații privind folosirea măștii de protecție sanitară, în toate spațiile publice, închise sau deschise din municipiul Alba Iulia. 

Cetățenilor li s-a recomandat să păstreze distanța fizică, să evite aglomerația, să poarte masca de protecție și să înțeleagă că un comportament responsabil protejează sănătatea tuturor. 

Cetățenii din toate cele 13 localități ale județului Alba (Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Câmpeni, Ocna Mureș, Blandiana, Ciugud, Cricău, Hopârta, Săliștea, Stremț, Unirea și Vințu de Jos) în care a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit 5 ani, în toate spațiile publice deschise, vor fi informați în legătură cu noile reguli. 

În același măsură vor continua activitățile de control privind modul de respectare a reglementărilor legale pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. 

Cu ocazia controalelor, polițiștii vor aplica gradual toate măsurile prevăzute de normele legale. 

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.

Mulțumim tuturor celor care înțeleg că sănătatea este cea mai importantă și respectă regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus. 

  

 

 

  

Recomandari

Alte Articole