Fane Naghy, bateristul de la Semnal M, se vindeca cu ozon! 

 

      Fane Nagy, indragitul baterist al legendarei trupe Semnal M, s-a retras din viata muzicala si acum locuieste la Cluj Napoca. S-a speculat mult asupra sanatatii sale, dar Fane  ne-a declarat ca, problemele de sanatate sunt unele minore, pe care le trateaza cu ozon. Recent, el a cumparat un aparat care ozonifica apa si aerul si a acceptat sa ne impartaseasca din experienta sa. ,,In urma cu ceva timp, mi-a crescut pe spate, ceva ca un furuncul, mare cat o lamaie. Am incercat in mai multe moduri sa-l tratez, da nu am reusit mare lucru. Am decis sa incerc si cu un aparat de ozonificare a apei si aerului, pe care l-am cumparat de la domnul inginer  Ioan Borodi. ( https://alba.transilvania-tv.ro/edo-05-aparatul-care-vindeca-hepatita-gripa-cancerul-diabetul-arteroscleroza-astmul-acneea-alergiile-ranile-arsurile-herpesulcangrena/) Am inceput sa beau in fiecare dimineata cate o cana mare, de 400 de ml de apa ozonificata si sotia mea lua din cana, cateva picaturi de apa oznoficata, pe care le punea pe un servetel si apoi pe furunculul infectat. Dupa doua zile, infectia s-a oprit, iar acum furunculul este cat unghia de la degetul mic. Acest aparat m-a ajutat si la o alta infectie pe care o am, de doi ani, la unghiile de la picioare. Am incercat tot felul de alifii si plante medicinale, dat infectia nu a cedat. Mi-am imbibat un servetel cu apa ozonata si, dupa cateva zile, infectia a disparut! Dumnezeu sa-i de sanatate domnului Borodi!”- ni s-a destainuit Fane.

      Rosoga Nicolae Ioan din  Sibiu ne-a declarat ca: ,,Am de mai multa vreme o gastrita si, dupa ce am incercat mai multe tratamente, am decis sa achizitionez si un aparat de ozonificare, de la domnul inginer Ioan Borodi, din Bistrita. In fiecare dimineata beau apa de la robinet ozonificata, imi decontaminez toate produsele alimentare pe care le mananc si pot sa spun ca gastrita nu ma mai deranjeaza.”

       Zaharie Gherman, din Bistrita, care a lucrat in acest domeniu al ozonoterapiei ne-a confirmat ca ozonul este mai bun decat orice chimicala si l-a ajutat sa treaca printr-o situatie delicata. ,,Sotia si fratele meu s-au imbolnavit de Covid. Au fost internati la spital si, eu cu soacra-mea, am ramas acasa speriati. Soacra-mea a decis sa spele toate hainele si sa dezinfecteze intreaga casa. Atunci am hotarat sa cumpar urgent un aparat de ozonificare ( https://alba.transilvania-tv.ro/inginerul-ioan-borodi-garanteaza-ca-coronavirusul-este-distrus-de-generatorul-de-ozon/) cu care am ozonificat apoi, zi de zi, intreaga locuinta. Cand am fost testati, am constatat ca nu eram infectati!”-a precizat Zaharie Gherman.

      De mentionat ca apartul de ozonificare al  inginerul Ioan Borodi a fost certificat si de prestigioasa Agentie de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare si a primit si un Aviz Tehnic Temporar (Nr. A2790/15.04.2020)-vezi foto.

a3c7baea-1b2e-4f7b-8212-8ffe98fc9695.jpg

Daca vreti sa aflati mai multe amanunte despre acest aparat, va invitam sa luati legatura direct cu inginerul Ioan Borodi, care raspunde la telefon 0787346769.

Iosif Gligor

Recomandari

Alte Articole