EDO- 05, aparatul care vindeca  hepatita, gripa, cancerul, diabetul, arteroscleroza, astmul, acneea, alergiile, ranile, arsurile, herpesul,cangrena 

Putina lume stie ca in Bistrita traieste inginerul Ioan Borodi, cel care, in anul 1996,  a inventat un aparat micut dar extrordinar pentru sanatate, denumit ,,EDO- 05″. Este vorba de un echipament care poate fi folosit in apa si aer pentru distrugerea bacteriilor si tratarea unor boli precum gastrite, ulcere gastro-intestinale, colite ulceroase, boala Crohn, diverticuloze, filococi, streptococi, reface flora intestinala naturala şi elimina toxinele, răni dupa extracţii, afte, paradontoză. Micul EDO- 05 ajuta la tratarea unor boli precum hepatita, gripa, unele tipuri de cancer, diabet, arteroscleroza, astm, acnee, alergii, rani, arsuri, herpes,cangrena etc.

3d6db4c0-a9f3-4e56-87c8-e16eaff88cf3.jpg

 Inventatorul Ioan Borodi si-a infiintat o firma si a inceput sa vanda aparatul la un pret foarte mic, celor care au nevoie de el. Din 1996 si pana in prezent, pretul a ramas acelasi, doar 200 de Euro. Si asta, in timp ce alte firme vand aparate asemanatoare, dar de cinci ori mai slabe, ca performanta, la preturi aberante de peste 400 de Euro. Pentru tot ceea ce face OMUL Ioan Borodi ,,Jos palaria!”

Iosif Gligor

P.S. Daca va doriti un aparat perfomant, la cel mai bun pret din Romania, sunati la 0787346769, Ioan Borodi va fi incantat sa va dea mai multe detalii.

Recomandari

Alte Articole