Chef domolit de politisti, in Sebes, pe strada Cibanului. Urmatoarea distractie ii va costa  6000 de lei, pe petrecareti.

 

     Duminica, 26.01.2020, dupa miezul noptii, locatarii de pe strada Cibanului, din Sebes, au sunat la 112, reclamand o trupa de petrecareti care se distrau in unul dintre apartamentele inchiriate din zona. Incepand de sambata, de la ora 23,00, galagiosii invitati, au participat la o petrecere zgomotoasa, enervand vecinii din jur. Degeaba au fost rugati sa inceteze! Disperati, in jurul orei 02,30, vecinii au sunat la 112, cerand interventia politistilor. Asa cum rezulta dintr-un comunicat al IPJ Alba ,,patrula de siguranta publica, formata din politist si jandarm a ajuns la adresa respectiva in 9 minute…Politistii le-au atras atentia celor prezenti in locuinta cu privire la obligativitatea respectarii normelor legale privind ordinea si linistea publica.” 

     Nu este pentru prima data cand au loc astfel de evenimente in zona. Le dam o veste buna locatarilor. Persoanele care vor tulbura in  mod repetat linistea publica si vor deranja vecinii, cu zgomote puternice in orele de liniste si cu muzica la volum mare, vor fi amendate cu pana la 6000 de lei sau li se va impune sa presteze ore de munca in folosul comunitatii, conform noilor reglementari ale Legii nr. 192/2019, care au intrat duminica in vigoare.

Iosif Gligor

Recomandari

Alte Articole