Cel care a omorât ieri un cetăţean de 55 de ani, din Alba Iulia, a fost identificat cu operativitate

În după amiaza zilei de 15.12.2013, Inspectoratul de Politie Judeţean Alba, a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 , de către un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că l-a găsit pe fratele său, B.M., de 55 de ani, din Alba Iulia, decedat în locuinţa sa şi prezentând mai multe urme de violenţă.
La fata locului s-a deplasat echipa operativă de cercetare, coordonată de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, împreună cu medic legist. Cu ocazia cercetării locului faptei s-a constat că victima prezenta mai multe urme de violenţă iar în interiorul locuinţei erau urme de răvășire.
Imediat au fost demarate activităţile investigativ – operative şi de cercetare iar în baza datelor şi informaţiilor obţinute cu operativitate, principalul suspect a fost identificat şi reţinut.
Din primele cercetări efectuate a rezultat că în noaptea de 14/15.12.2013, în timp ce se afla în locuinţa victimei, pe fondul unor discuţii contradictorii B.C.E., de 31 de ani, din Alba Iulia, i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit, în zona toracico – abdominală, cauzându-i leziuni care au dus la deces.
Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus reţinerea lui B.C.E., urmând ca în cursul zilei de azi, 16.12.2013, să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, în sarcina acestuia reţinându-se săvârșirea infracțiunii de omor.
Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole