Braconaj sub ochii politistilor si ai jandarmilor, la Taul Brazi din Rosia Montana! Cetatenii sunt revoltati si cer edililor locali sa intervina urgent! Reviewed by CD on . din Rosia Montana sunt revoltati de ceea ce se petrece in  zona Tăul Brazi, un loc de agrement foarte apreciat de localnici. Acestia ne semnaleaza faptul ca: " din Rosia Montana sunt revoltati de ceea ce se petrece in  zona Tăul Brazi, un loc de agrement foarte apreciat de localnici. Acestia ne semnaleaza faptul ca: " Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Slider»Braconaj sub ochii politistilor si ai jandarmilor, la Taul Brazi din Rosia Montana! Cetatenii sunt revoltati si cer edililor locali sa intervina urgent!

Braconaj sub ochii politistilor si ai jandarmilor, la Taul Brazi din Rosia Montana! Cetatenii sunt revoltati si cer edililor locali sa intervina urgent!

Braconaj sub ochii politistilor si ai jandarmilor, la Taul Brazi din Rosia Montana! Cetatenii sunt revoltati si cer edililor locali sa intervina urgent!

din Rosia Montana sunt revoltati de ceea ce se petrece in ┬ázona T─âul Brazi, un loc de agrement foarte apreciat de localnici. Acestia ne semnaleaza faptul ca: ” noaptea vin oamenii la braconat ╚Öi golesc t─âul de pe╚Ötele cu care a fost populat de catre prim─ârie in urma cu 4 -5 ani, primaria cheltuind atuncea 30.000 lei . Ho╚Ťii au l─âsat ╚Öi urme pierz├ónd pe mal pe╚Öte (vezi foto). Chiar daca este un singur afis cu pescuitul interzis , primaria nu ia nici o masura ├«n a stopa furtul , toate cele ce se intampla, se intampla cu ╚Ötirea viceprimarului iar cei ce vin la braconat vin noaptea, cate 2-3 ma╚Öini pana langa tau. Chiar dac─â se afl─â un post de Jandarmi ╚Öi un post de Poli╚Ťie ├«n Ro╚Öia Montan─â, ei au program doar ziua (de la 07:00 la 16:00), cand e asigurata paza localitatii, iar noapte ramane libera pentru cei ce merg s─â fure pe╚Ötele. Primaria nu vrea sa ia nici o masur─â ├«n a opri furtul ╚Öi a stopa degradarea ├«mprejurimilor t─âului , cablurile at├órna inestetic pe st├ólpi de iluminat (la care oricum nu fuctioneaza becurile), podul de lemn este degradat ╚Öi f─âr─â balustrada (fiind ╚Öi cazuri ├«n care au cazut copii de pe el din lipsa balustr─âzi , din fericire nu s-au lovit grav), pontonul care a fost amenajat in anii trecu╚Ťi pentru hidrobiciclete si b─ârcu╚Ťe este afundat ╚Öi stricat(├«mpiedic├ónd astfel punerea pe t─âu a hidrobicicletelor ╚Öi b─ârcu╚Ťelor ele st├ónd depozitate) iar pe dealurile din ├«mprejurul t─âului se taie far─â acord, brazii. Omenii care veneau ├«n anii trecuti (chiar ╚Öi de la sute de km), pentru relaxare ╚Öi lini╚Öte ,aduceau copiii s─â se dea cu barcu╚Ťele! Acum, cand revin, sunt dezamagi╚Ťi de cum a ajuns t─âul “
Sa speram ca edilii locali nu vor ramane nepasatori !
Iosif Gligor

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus