Baza militara reptiliana in Bucegi?

Foarte multa lume apeleaza, in ultima perioada, la hipnoza regresiva, incercand astfel sa afle cauzele ezoterice ale problemelor cu care se confrunta. Italianul Calogero Grifasi si-a creat o echipa, Team Grifasi, din care face parte si o romanca, Ana Oprea.( https://alba.transilvania-tv.ro/ana-oprea-o-romanca-din-team-grifasi-care-face-hinoza-regresiva/ ) Hipnozele sale regresive scot la iveala diverse aspecte, despre care pana acum doar banuiam ca s-ar petrece pe teritoriul Romaniei. Intr-o sesiune, realizata cu Benone si publicata pe Youtube ( https://www.youtube.com/watch?v=UEkNiLaj4zQ&feature=share ) se face referire, la minutul 1,48,30, la o baza militara a reptilienilor, existenta sub Bucegi. (Reptilienii sunt niste fiinte de origine extraterestra, aflate foarte jos pe scara evolutiei, care se afla si pe planeta noastra de mii de ani. Ei sunt descrisi ca fiind monstruosi, uneori avand solzi în loc de piele si avand un aspect de reptile, serpi, balauri, dragoni. Reptilienii încearca sa traiasca ca paraziti, în simbioza cu fiintele umane. Nu sunt capabili sa aiba sentimente, de aceea ei se hranesc cu cele umane, însa cu cele inferioare (frica, manie, ura, suferinta, durere). ( https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/reptilienii/ )
Despre prezenta mai multor baze militare subpamantene reptiliene in Romania vorbeste si Lucio Carsi (care nu face parte din echipa Team Grifasi), in sesiunea: ,,Atreju, Autismul in România, Dracula, Quetzalcóatl şi Dialogul cu PS – I.E. 2.0 Lucio Carsi” ( https://www.youtube.com/watch?v=9-eHw4gK4eM&t=3446s ). Sunt aspecte deosebit de interesante, care ar putea explica multele probleme cu care se confrunta omenirea in general si poporul roman in special.
Pe canalul Youtube dar si pe Facebook au fost postate diverse sesiuni realizate si de alti membri ai echipei Team Grifasi. Este vorba de Claudia Pani care a tradus sesiunile in limba romana. Merita vizionate, fie doar si din perspectiva de a avea si o alta viziune asupra vietii! Fiecare poate trage apoi, concluziile pe care le crede de cuviinta.
Iosif Gligor

Recomandari

Alte Articole