Vremea de afara ne imbolnaveste Reviewed by CD on . Numărul bolilor de sezon a crescut semnificativ in ultima perioadă. Astfel, în săptămâna 6 – 12 februarie au fost înregistrate la nivelul DSP Alba un număr de 2 Numărul bolilor de sezon a crescut semnificativ in ultima perioadă. Astfel, în săptămâna 6 – 12 februarie au fost înregistrate la nivelul DSP Alba un număr de 2 Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vremea de afara ne imbolnaveste

Vremea de afara ne imbolnaveste

Vremea de afara ne imbolnaveste

Numărul bolilor de sezon a crescut semnificativ in ultima perioadă. Astfel, în săptămâna 6 – 12 februarie au fost înregistrate la nivelul DSP Alba un număr de 2.191 de afecţiuni ale căilor respiratorii superioare, cu 57 de internări. Au fost consultate 839 de persoane, cea mai expusă grupă de vârstă fiind cea între 5-14 de ani.
Au fost confirmate şi un număr de 385 de pneumonii, cu 90 de internări. Cea mai afectată grupă de vârstă cu privire la cazurile rămase internate a fost cea între 2 şi 14 ani.
În ultimele 24 de ore, din cauza poleiului şi a zăpezii s-au prezentat la UPU Alba zeci de persoane cu traumatisme prin căzături. Şapte cazuri au fost confirmate cu fracturi şi fisuri de oase ale mâinilor şi picioarelor

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus