VINO LA CONFERINTELE DIN ALBA IULIA SI SIBIU DACA VREI SA STII CUM SA-TI FACI PROPRIA AFACERE! Reviewed by CD on . VREAU SA FIU ANTREPRENOR este un eveniment la care sunt invitati sa participe toti tinerii care vor sa afle mai multe despre antreprenoriat si sa ia in consider VREAU SA FIU ANTREPRENOR este un eveniment la care sunt invitati sa participe toti tinerii care vor sa afle mai multe despre antreprenoriat si sa ia in consider Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»VINO LA CONFERINTELE DIN ALBA IULIA SI SIBIU DACA VREI SA STII CUM SA-TI FACI PROPRIA AFACERE!

VINO LA CONFERINTELE DIN ALBA IULIA SI SIBIU DACA VREI SA STII CUM SA-TI FACI PROPRIA AFACERE!

VINO LA CONFERINTELE DIN ALBA IULIA SI SIBIU DACA VREI SA STII CUM SA-TI FACI PROPRIA AFACERE!

VREAU SA FIU ANTREPRENOR este un eveniment la care sunt invitati sa participe toti tinerii care vor sa afle mai multe despre antreprenoriat si sa ia in considerare aceasta alternativa pentru viitorul lor. Cum au inceput propria afacere, cum se dezvolta o afacere, dar si cum au facut fata esecurilor, vor fi subiectele prezentate de doi antreprenori de succes de nivel local si national, care vor sta apoi la dispozitia tinerilor pentru a le da sfaturi si a le asculta propriile lor idei de afaceri.

In 26 octombrie 2016, are loc un astfel de eveniment la Alba Iulia, ce se va desfasura in intervalul 13:00 – 15.00 in Amfiteatrul A9 – Aula Magna de la Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia. Domnul Marius Maier managing partner la societatea de asigurari CMC GRUP RISK ADVISOR SRL din Cluj, alaturi de doamna Amalia Baciu Sarmes director la societatea AXA PORCELAINE din Alba Iulia, le vor prezenta tinerilor din sala povestea evolutiei lor, greutatile si solutiile care i-au ajutat sa aiba o afacere de succes.

Evenimentele sunt organizate in orasele Alba Iulia si Sibiu de catre Fundatia Romanian Business Leaders, in colaborare cu universitatile si scolile din orasele in care se desfasoara evenimentul, precum si alaturi de Centrul Europe Direct Regiunea Centru din cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru. Cei ce vor sa experimenteze mai mult din domeniul afacerilor, vor fi incurajati sa actioneze in acest sens, avand posibilitatea de a participa la o platforma ce utilizeaza jocuri interactive cu 6 niveluri pentru a-i ajuta sa-si dezvolte gandirea antreprenoriala si o idee de business.

Conferinta din Sibiu va avea loc joi, 27 octombrie, incepand cu ora 15:00 in Aula Magna din cadrul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu. Domnul Dhaniel Nora, fost student al Universitatii, reprezentant al societatii Purple Flowers SRL si doamna Anabela Luca, reprezentanta societatii adLemonade, singura femeie care detine o agentie de online marketing in top 5 agentii partenere Google, vor discuta in cadrul evenimentului care sunt motivele pentru care sa ai propria afacere si cum poti atinge succesul in domeniu.

Un numar de 15 tineri participanti la platforma de game vor fi selectati apoi pentru a putea participa la programul de formare ”Vreau sa fiu antreprenor!” si timp 5 zile vor beneficia de work-shop-uri cu acces la mentori, isi vor structura si rafina o idee de afacere pe care o vor prezenta in fata unui juriu, care va decide care dintre ei va castiga un premiu de 3000 de euro si care va fi sprijinit in elaborarea unui campanii de strangere de fonduri pentru propria afacere.

Detalii eveniment Alba Iulia: https://www.facebook.com/events/1288766641136000/
Detalii proiect si eveniment Sibiu: https://www.facebook.com/ulbs.eduhub/?fref=ts

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus