Vineri începe Târgul mobilei la Alba Iulia

Consiliul Județean Alba, organizează în acest sfârșit de săptămână o nouă ediție a Târgului mobilei, manifestare ajunsă la cea de-a patra ediție, care promovează produsele autohtone din industria de prelucrare a lemnului şi mobilei precum şi o gamă variată de piese şi accesorii destinate ambientării şi utilării moderne a spaţiilor de locuit sau a spaţiilor comerciale. Târgul se va desfășura la Alba Mall în perioada 19-21 aprilie, putând fi vizitat în intervalul 10.00-19.00. Ceremonia de deschidere oficială va avea loc vineri, 19 aprilie, la ora 12.00.

„Acest târg este doar una dintre manifestările prin care Consiliul Județean Alba promovează produsele locale și afacerile din județul Alba. Prelucrarea lemnului și industria mobilei sunt strâns legate de numele județului Alba, iar experiența și priceperea celor care lucrează în acest domeniu permit apariția unor noutăți la fiecare ediție a târgului.” ­ – a spus domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Și edițiia din acest an a târgului este presărată cu surprize pentru public: a fost pregătit un concurs de îndemânare, intitulat „Mâini dibace” – sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17.00, în cadrul căruia participanții vor fi provocați să asambleze contra cronometru diverse piese de mobilier, este pregătit un atelier de pictură pe sticlă, sâmbătă, 20 aprilie, pe tot parcursul zilei, o tombolă, duminică, de la ora 12.00, precum și licitația de mobilă nelipsită de la fiecare ediție a târgului, ce va avea loc duminică, 21 aprilie, de la ora 17.00.

Târgul Mobilei este organizat de Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Savini Due, Stratuscom Blaj, Thomas Fashion, Filiala judeţeană Alba a Asociaţiei „Amicii Rozelor” din România şi Mall Alba.

Recomandari

Alte Articole