(VIDEO) Sistem INFO şi vizite prelungite la spitalul sătmărean

Sistem INFO la spital

Spitalul Judetean Satu Mare devine din ce in ce mai modern pe zi ce trece.
La intrarea pe teritoriul spitalului se va crea un birou de relatii cu publicul unde cei care vin vor afla informatii utile care tin de spital dar si de program. In acelasi timp se va incerca si tinerea unei evidente a celor care apeleaza la SJU prin folosirea unor ecusoane si cartele care vor fi inapoiate la punctul INFO, adica biroul de relatii cu publicul, in momentul plecarii din unitatea spitaliceasca. Tot aici la punctul INFO actuala poarta va fi schimbata si inlocuita cu un sistem modern si securizat de usa batanta.

O alta chestiune inedita pentru spitalele din Romania dar una obisnuita pentru spitalele din ocicdent, este reprezentata de montarea unor monitoare mari in care pacientii vor putea urmari informatii referitoare la serviciile medicale dar si alte chestiuni utile care tin de alte institutii din municipiu. Pana in prezent s-au montat 4 monitoare, unul langa actuala sectie de urgenta, unul langa fisier, unul la Spitalul Judetean II iar altul la sectia de contagioase.

 

Va mai urma montarea a doua monitoare la Tasnad si la noua sectie UPU. De asemenea in sectiile spitalului se vor monta alte 35 de monitoare mici. Intreaga investitie se ridica la suma de 10.000 de euro. Pana la inceputul anului viitor se vor monta si televizoare in fiecare salon in sectiile in care starea pacientului permite acest lucru. “Scopul monitoarelor care vor fi instalate este în primul rand unul de informare, informatiile care vor fi transmise vor fi de interes public, acestea sunt legate în primul rand de prezentarea spitalului pentru ca acest aspect lipsea pana în prezent, am adaugat si informatii utilitare cum ar fi mersul trenurilor, unde poti sa gasesti o cazare ieftina sau unde poti sa faci o rezervare pentru un bilet de avion daca situatia o impune.

Un alt aspect deosebit de important este reprezentat de faptul ca vechiul program de vizite va fi  inlocuit cu unul adaptat mentalitatilor occidentale. Mai exact se va introduce un program de vizite mult mai permisiv, intre orele 11 si 20.

Recomandari

Alte Articole