VIDEO. Ginecologul Mostafa Ismail acuzat de ex-sotie ca a incercat sa o injunghie cu un cutit: ,,a incercat sa ne agreseze, sa ne puna viata in pericol, mie si fiului meu, prin un cutit.” 

Rim Arua Hammad este medic ginecolog la fel ca si fostul ei sot Mostafa Ismail ( medic ginecolog la Spitalul Orasenesc Cugir, Clinica Afrodita Orastie si Sebes), cu care inca se afla in proces de divort. Aceasta a decis sa apara in fata camerei de luat vederi si sa faca publice problemele cu care s-a confrunta si se confrunta ea si copilul ei. 

 Rim Arua Hammad, despre fostul sot, Mostafa Ismail: ,,Este o persoana agresiva si verbal si fizic” (vezi video)

,,Am ajuns sa fiu agresata de dansu, de multe ori si verbal si fizic si psihic si eu si copilul nostru, care astazi este in varsta de 7 ani, am trecut prin perioade foarte grele, in perioada in care am fost in Cugir. Dansu este o persoana agresiva si verbal si fizic, a incercat sa ne agreseze, sa ne puna viata in pericol, mie si fiului meu, prin un cutit, avea primit de la un vecin, personalizat, de vanatoare, care, intr-o zi de puseu, de nervozitatea dansului, l-a pus la gatul meu, spunand ca se scapa de copil si de mine, pentru ca s-a saturat de discutii si certuri. Eu am avut o reactie de blocaj la momentul ala, n-am stiut cum sa reactionez. Copilul a intervenit intre noi, o despartit pe tatal lui de mine, l-o impins efectiv si atunci el probabil a realizat momentul in care ne aflam, a aruncat cutitul in bucatarie si a iesit afara din apartament, a disparut undeva in jur de trei zile, nu am dat de el, ca sa discutam de cele intamplate. Nu m-am dus la politie, in momentul respectiv, sa depun nicio plangere, din motive personale, pentru ca lucram acolo, am avut o retinere fata de organele din jur”

,,M-a mai agresat inca o data cu acelasi cutit, amenintandu-ma ca ma injunghie” (vezi video)

,,Si-am mai avut un eveniment, in vacanta de vara, anul 2019 eram, copilul era la Timisoara, la tatal meu in vizita si dansu m-a mai agresat inca o data cu acelasi cutit, amenintandu-ma ca ma injunghie, moment in care eu am fugit in dormitor, am pus dulapul in usa, neavand incarcator la telefon, telefonul era inchis nu puteam sa sun pe nimeni, sa intervina, m-am uitat pe geam, n-aveam la cine sa strig, sa tip sa vina sa ma ajute si in momentul ala el voia sa intre in camera cu forta. Moment in care eu tineam dulapul, el impingea usa, se auzeau urlete, tipete. Dintr-o data s-a facut liniste. Am crezut ca n-o sa trec cu bine de acea zi, si-am plecat din casa.  Dupa o ora de stat singura in camera, am auzit ca-i liniste, am tras dulapul la loc, am iesit cat sa am uit din camera, am vazut ca nu-i nimeni, am iesit afara, am fugit, am verificat casa, repede sa vad daca e prin casa cineva, nu era nimeni, am inchis usa prin dinauntru si atuncea  repede m-am imbracat ca sa ma duc la Spitalul din Cugir pentru ca bunica mea era internata acolo, pentru histerectomie totala pe care dansul o facut-o si m-am dus acolo ca era bunica mea si matusa, ca sa pot sa vorbesc cu matusa mea, cele inatamplate, ca n-aveam cu cine sa vorbesc cele intamplate.  Am ajuns la spital. Matusa mea m-a vazut lovita, vanata, pe fata, zgaraiata si asa mai departe, ca dansul m-a si agresat, inainte sa ia cutitul. M-a intrebat ce-am patit, i-am spus, mi-a zis sa ma duc la politie, sa dau declaratii de cele intamplate, mie mi-a fost rusine, am spus ca vreau sa vorbesc cu familia, sa ajung la Timisoara, sa le explic ce-am patit, sa vad copilul”

Matusa lui Rim Arua Hammad: ,,A batut-o, era toata vanata la ochi … Am inteles ca a luat cutitul la ea, a amenintat-o cu cutitul” (Vezi video)

Tamara Bacaintan, matusa lui Rim Arua Hammad ne-a relatat momentul in care nepoata ei a ajuns la ea la spital: ,,Nepoata mea, doamna doctor Rim a venit batuta de sotul ei, pentru ca a cerut telefonul de la el, ca sa sune copilul, ca era la Timisoara copilul. Dansul nu a vrut sa-i dea telefonul, din ce mi-a spus ea si a inceput scandalul la ei in casa. A batut-o, era toata vanata la ochi … Am inteles ca a luat cutitul la ea, a amenintat-o cu cutitul, pe urma ea s-a inchis in dormitor si a pus dulapul sau patul in usa ”

Rim Arua Hammad a cerut ordin de protectie impotriva sotului (vezi video)

 ,,Politistul de acolo m-a intrebat daca doresc ordin de protectie, am zis ca da si s-a eliberat acel ordin pe baza acelei declaratii- Cat timp a fost functional acest ordin de protectie, pentru cate luni a fost eliberat?- Pentru sase luni am primit, da si am mai primit unul ulterior, din cauza abandonului de familie”-

,,Nu viziteaza copilul deloc” (vezi video)

– ,,Nu viziteaza copilul deloc, doar da telefon ca sa puncteze faptul ca a incercat dar n-a reusit. Tot timpul nu suna la program, suna sambata dupa masa, nu la programul care il are dansul, suna in afara programului de vizita si doar vrea punctaj ca sa zica in tribunal, da domnule am cautat copilul, vreau sa-l vizitez, dar n-am reusit.- Pensia alimentara o plateste?-O plateste la bunul plac. La perioade de 3 luni, 4 luni, nicidecum in cuantumul stabilit de lege”

 

  Plangere pentru abandon de familie

Rim Arua Hammad ne-a declarat ca a depus in data de 02.05.2023 o plangere penala, impotriva fostului sot, pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie, inregistrata la Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia, in care precizeaza:,, Cu toate ca si anterior sentintei de divort prin sedinta de ordonanta presedintiala ramasa definitiva susnumitul a fost obligat tot la plata pensiei de intretinere de 1/4 din venituri, acesta trimitea doara 1.000 de lei dar uneori nici pe acestia nu-i trmitea lunar ci la 3 luni sau chiar 5 luni. In prezent susnumitul nu a mai trimis nici cei 1000 de roni stabiliti de singur ca pensie de intretinere din decembrie 2022.”

Am solicitat un punct de vedere si din partea lui Mostafa Ismail, prin intermediul avocatei sale Codruta Suteu, dar nu am primit niciun raspuns.

Foto Facebook.

Recomandari

Alte Articole