Vezi metoda prin care doi șoferi din Vințu de Jos au produs un prejudiciu de 3000 lei, folosind numere de înmatriculare false

Poliţiştii din Sebeş au identificat doi tineri din Vinţu de Jos ca fiind persoanele bănuite de comiterea a 9 furturi. Se pare că tinerii, folosind plăcuţe de înmatriculare furate, au alimentat cu carburant după care au plecat fără să plătească contravaloarea acestuia.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au stabilit că în perioada 29.09-01.11.2014, H.G., de 27 de ani şi F.R.C., de 21 de ani, ambii din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, au sustras plăcuţele cu numărul de înmatriculare de la 4 autoturisme şi le-au montat pe autoturismele persoanele pe care le-au alimentat în 3 staţii de carburanţi din municipiul Sebeş.
În acest fel, cei doi tineri au comis 9 furturi şi au produs un prejudiciu de 3.000 de lei.
Faţă de H.G. şi F.R.C. a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi furt.
Poliţiştii din Sebeş continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Recomandari

Alte Articole