Vânător din Teiuș cercetat pentru braconaj

Zlatna: Condamnat la 7 ani de închisoare, reținut de polițiști

Un vânător din Teiuș a fost depistat în flatant delict, în timp ce a vânat pe un fond cinegetic pentru care nu deținea autorizație. Este cercetat de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, pentru braconaj cinegetic.

La data de 08.01.2015, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, l-au depistat în flagrant delict pe B.C., de 66 de ani, din Teiuș, vânător autorizat și membru al unei asociații de vânătoare, care în timpul participării la o vânătoare colectivă de mistreți, autorizată pentru fondul cinegetic 20 Lopadea Nouă, nu a respectat condițiile autorizării, a depășit limitele fondului de vânătoare pentru care deținea autorizația și a vânat un mistreț pe fondul cinegetic 19 Ocna Mureș.

Față de B.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj cinegetic (vânătoarea pe alt fond cinegetic decât cel pe care vânătorul este autorizat să vâneze) faptă prevăzută și pedepsită de art. 42, alin. 1, lit. k, din Legea nr. 407/2006, cu modificările și completările ulterioare.

Recomandari

Alte Articole