Urmăriți filmulețul! Un exemplu de cum isi trateaza pacientele ginecologul Mostafa Ismail. ,,Din ziua publicării acestui video, mi-e teama sa mai ies din casa!”- scrie femeia.

In urma cu puțin timp, ginecologul Mostafa Ismail a creat un filmuleț, special pentru a face dezvăluiri despre o pacienta de-a lui, pe care a operat-o. In aceasta filmare, pe care a distribuit-o pe Facebook, doctorul spune despre cea care i-a fost pacienta (n-o să-i dam numele, așa cum a făcut doctorul Mostafa), ca este bolnava psihic, ca are tulburări psihice si dezvăluie detalii intime despre operația ginecologica pe care a efectuat-o, inclusiv ca pacienta avea cancer! 

 

 

        Când a aflat de filmuleț, femeia a fost de-a dreptul socata!  ,,In urma postării acestui filmuleț, am fost ostracizata public, sute de persoane m-au denigrat. Vecinii, prietenii si alte persoane, care nu știau de afecțiunile mele, au început sa mă ocolească si sa mă privească disprețuitor. Din ziua publicării acestui video, mi-e teama sa mai ies din casa!”- scrie femeia.

Grav bolnava si tare afectată de cele spuse de doctorul Mostafa Ismail la adresa sa, femeia a sesizat Colegiul Medicilor, considerând ca acesta a încălcat jurământul lui Hipocrate, care spune ca: ,,Voi păstra secretele încredințate de pacienți chiar si după decesul acestora”. Rezultatele s-au văzut destul de rapid. Colegiul Medicilor Alba  prin Decizia nr 140/30.10.2023 si Adresa nr. 598/01.11.2023  a decis: ,,declanșarea anchetei disciplinare cu privire la dl. dr. Mostafa Hamdy Mahmoud Ismail.” (vezi foto)

       Doamna a decis sa depună si plângere penala împotriva medicului, la Poliția din Cugir (Nr PAC12567/13.10.2023). Conform Art. 227 CP: ,,Divulgarea, fără drept, a unor date sau informaţii privind viaţa privată a unei persoane, de natură să aducă un prejudiciu unei persoane, de către acela care a luat cunoştinţă despre acestea în virtutea profesiei ori funcţiei şi care are obligaţia păstrării confidenţialităţii cu privire la aceste date, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.” (vezi foto)

     Nu vrem sa facem niciun comentariu! Va lăsăm pe dumneavoastră sa trageti concluziile de rigoare. 

      

Recomandari

Alte Articole